Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

TΑΙΝΙΑ : Αϊ Φορ: Λούφα και Απαλλαγή


Συντελεστές
Σκηνοθεσία : Βασίλης Κατσίκης
Σενάριο : Βασίλης Κατσίκης
Παραγωγή : CL Productions
Ηθοποιοί : Θανάσης Τσαλταμπάσης, Στάθης Παναγιωτίδης, Κώστας Φραγκολιάς, Χάρης Μαυρουδής, Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Κιμούλης, Μάνος Γαβράς, Νίκος Βουρλιώτης, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Γιώργος Κοψιδάς, Ιζαμπέλλα Κογιεβίνα, Μαρία Κορινθίου, Δώρα Σαμψώνα
Μοντάζ : Γιώργος Μαυροψαρίδης
Διεύθυνση Φωτογραφίας : Ηλίας Αδάμης
Καλλιτεχνική Διευθυνση : Θοδωρής Λουκέρης, Γιάννης Κοντορουχάς
Μουσική : Goin’ Through


Υπόθεση
Έξω από το ιατρείο ενός κέντρου νεοσυλλέκτων περιμένουν να εξεταστούν ο Θανάσης Κιουμπασίδης, παραδίπλα ο Χρήστος Τσιαβός και σε μια γωνία ο Αλέξανδρος Γαλάτης. Στην επιτροπή θα επικαλεστούν τους "τρελούς", για να πάρουν την απαλλαγή, ενώ στο αναρρωτήριο όπου και θα περάσουν μια νύχτα αγωνίας, θα γνωρίσουν ακόμα έναν υποψήφιο για απαλλαγή, τον Άλκη Κουμεντάκη.

Την επομένη τους ανακοινώνεται πως θα υπηρετήσουν σαν Ι4 (βοηθητικοί) τη θητεία τους. Φτάνοντας στη μονάδα, θα διαπιστώσουν πως αυτούς τους τέσσερις και έναν ακόμα Ι4αρά, τον Μίλτο Μαυρέα, τους θέλουν για "λαγούς" - "φιλιππινέζες" των λοκατζήδων.

Ο διοικητής του στρατοπέδου, αντισυνταγματάρχης Θεόφιλος Θεοφίλου, έχει κόντρα στο διαδίκτυο και ανταλλάσσει επιθετικά email με τον Tούρκο αντισυνταγματάρχη των λοκατζήδων που είναι στα τουρκικά παράλια. Αφού χαθούν στο βουνό που τους έχουν στείλει για ασκήσεις επίδειξης, οι I4άδες θα βρεθούν πεινασμένοι και διψασμένοι σε ορεινό χωριό... Οι κωμικοτραγικές καταστάσεις που θα ακολουθήσουν θα κάνουν τους "λαγούς" Ι4 να γίνουν "περίεργοι λύκοι" και να χαλάσουν τα σχέδια των δήθεν "πωρωμένων" στρατοκρατών.

To trailer της ταινίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: