Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Αλλάζει ο "Ομορφος Κόσμος"!

Αλλάζει από τη νέα σεζόν ο «Ομορφος κόσμος το πρωί»! Το πρωινό ψυχαγωγικό εγχείρημα του Μεγάλου καναλιού θα διατηρήσει τη νέα σεζόν τη φυσιογνωμία του, ωστόσο θα προχωρήσει σ’ ένα refresh προσώπων! Οι επιδόσεις της πεντάδας στον μέσο όρο και κυρίως στα εμπορικά κοινά που φέρνουν τις πολυπόθητες διαφημίσεις δεν είναι οι αναμενόμενες, παρ’ ότι οι στόχοι των ιθυνόντων από την αρχή της σεζόν ήταν περιορισμένοι.

Οι αλλαγές είναι ακόμα σε επίπεδο συζητήσεων, οι πληροφορίες ωστόσο συγκλίνουν στο ότι τόσο ο Νίκος Παπαδάκης όσο και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα παραμείνουν σταθεροί στο πρωινό του Mega. Το ανδρικό δίδυμο έδειξε από την πρώτη στιγμή πως έδεσε καλά και πως τόσο ο Νίκος όσο και ο Δημήτρης μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί.

Τα ερωτήματα προκύπτουν για τις τρεις γυναικείες παρουσίες: Κατερίνα Καινούργιου, Δούκισσα Νομικού και Μαρία Αραμπατζή. Οι γοητευτικές κυρίες της εκπομπής έχουν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μεσογείων για ένα χρόνο και φυσικά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, αναζητούνται από το Mega τα νέα γυναικεία πρόσωπα που θα σταθούν δίπλα στο ανδρικό δίδυμο. Οι υπεύθυνοι των καναλιών τη φετινή σεζόν φαίνεται πως ποντάρουν περισσότερο στους άνδρες για τα πρωινά ψυχαγωγικά! Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και το εγχείρημα του ANT1 με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο.

Για τον «Ομορφο κόσμο το πρωί» ακούγονται τρία ονόματα. Οι δύο είναι ήδη παρουσιάστριες μεγάλων καναλιών, ενώ η τρίτη είναι νέο ταλέντο στον χώρο. Εντονη είναι η φημολογία πως η Φαίη Σκορδά είναι ένα από τα πρόσωπα που φέρονται να συζητούν με το Mega.

Η οριστική απόφαση του Μεγάλου καναλιού θα ανακοινωθεί λίγο πριν από το τέλος της φετινής σεζόν, καθώς οι υπεύθυνοι δεν θα επιθυμούσαν να διαταραχτεί το κλίμα ηρεμίας και συνεργασίας που επικρατεί στην πεντάδα του πρωινού ψυχαγωγικού.
Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: