Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η Αννίτα επιστρέφει στο Alter !

Κρίση ήταν και πέρασε... Οπως όλοι οι μακροχρόνιοι γάμοι, έτσι και ο γάμος της Αννίτας Πάνια και του Alter πέρασε μία μεγάαααλη και άκρως σοβαρή κρίση και τώρα; Και τώρα σιγά-σιγά προσπαθεί να συνέλθει και να βρει και πάλι τους κανονικούς ρυθμούς του !

Με άλλα λόγια ; Μάλλον οι μακροχρόνιες τηλεοπτικές αγάπες δεν περνάνε έτσι εύκολα και η Αννίτα Πάνια αποφάσισε να δώσει... τόπο στην οργή και μία δεύτερη τηλεοπτική ευκαιρία στην συνεργασία της με το Alter. Μετά τα... παρατράγουδα του περασμένου Σαββατοκύριακου και τις νομικές κινήσεις που φρόντισε να κάνει η ξανθιά παρουσιάστρια ,προκειμένου να δείξει με τον πιο ηχηρό ίσως τρόπο, την δυσαρέσκειά της για τις οικονομικές εκκρεμότητες που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε ΄κείνη, τους στενούς συνεργάτες της και το κανάλι του Περιστερίου, τα πράγματα φαίνεται πως εξομαλύνονται.

Η Αννίτα Πάνια και η διοίκηση του καναλιού του Περιστερίου έκαναν όλες αυτές τις ημέρες μία σειρά απο αλλεπάλληλα ραντεβού και έτσι υπήρξαν οι διαβεβαιώσεις, πως θα καταβληθούν κανονικά στους συντελεστές της εκπομπής τα δεδουλευμένα και πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω κανένα απολύτως πρόβλημα. Κάπου εδώ αξίζει να σημειώσουμε, πως ήταν όλοι απλήρωτοι, σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο.

Ετσι, η γνωστή παρουσιάστρια, αποφάσισε να προσπεράσει τα όλα όσα έγιναν απο την περασμένη Παρασκευή μέχρι και χθες και να συνεχίσει κανονικά τις εκπομπές της στο Alter, δείχνοντας καλή πίστη και εμπιστοσύνη, στα όλα όσα άκουσε. Αυτός είναι και ο λόγος που όση ώρα γραφόντουσαν αυτές οι γραμμές ,έφτασε στα χέρια μας και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού :

"...Οι εκπομπές της Αννίτας Πάνια «ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ» και «ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ» από το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιανουαρίου συνεχίζουν να μεταδίδονται κανονικά από τη συχνότητα του ALTER..."


Τι μας είπε δε και ο πιστός συνεργάτης της Αννίτας Πάνια και γνωστός σκηνοθέτης Ομηρος Ευστρατιάδης ;
"Ολα μπορούν να γίνουν και όλα να ξεπεραστούν, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση, Το Alter ήταν σπίτι μας εδώ και 15 χρόνια. Απο την στιγμή που λάβατε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η οποία λέει πως απο το τέλος του μήνα θα βρισκόμαστε και πάλι κανονικά στον αέρα, έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Εντάξει, υπήρξαν κάποια μικρο-προβλήματα, αλλά ξεπεράστηκαν..."
tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια: