Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Eurovision 2011 - Οι Ελληνικές υποψηφιότητες για την Eurovision!

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε σήμερα τις ελληνικές υποψηφιότητες που θα συμμετάσχουν στον εθνικό τελικό για τον 56ο διαγωνισμό της Eurovision. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι νέοι και προέρχονται από Talent Show. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο Γιάννης Σαββιδάκης που είχαν δηλώσει υποψηφιότητα, τελικά απορρίφθηκαν από την ΕΡΤ. Ο λόγος για τον πρώτο ήταν η μη επαγγελματική του καριέρα στο τραγούδι ενώ ο δεύτερος απορρίφθηκε από την ΕΡΤ επειδή θέλουνε στο διαγωνισμό να συμμετέχουν πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες.

Οι 6 υποψήφιοι είναι:
Κόκκινα Χαλιά
Τους γνωρίσαμε στον Talent Show του Ant1 X Factor το 2008, όπου κατέκτησαν την τρίτη θέση. Στη συνέχεια έβγαλαν το πρώτο τους album και κατάφεραν να σημειώσουν κάποιες επιτυχίες. Η δισκογραφική τους εταιρία είναι η Sony.


Βαλάντω Τρύφωνος 
Κατάγεται από την Κύπρο και ήταν η νικήτρια του περσινού Greek Idol. Στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να συμμετάσχει στην Eurovision με την Κύπρο αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Ανήκει κι αυτή στην δισκογραφική εταιρεία Sony.


Νίκκη Πόντε
Είναι 18 χρονών και έχεις μεγαλώσει στην Αμερική, αυτή την στιγμή συμμετέχει στο X Factor και είναι πρόταση της Sony.


Αντιγόνη Ψυχράμη 
Την έχουμε γνωρίσει από το Greek Idol . Η Αντιγόνη είχε κάνει την έναρξη στον περσινό εθνικό διαγωνισμό της Eurovision, ενώ αυτήν την περίοδο συμμετέχει στην παράσταση Rent. Βρίσκεται στην MINOS-EMI.


Λούκας Γιώρκας

Είναι ο νικητής στο X Factor του 2008 και έχει κυκλοφορήσει ένα ολοκληρωμένο album. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες και ανήκει στην δισκογραφική εταιρεία MINOS-EMI.


Τριημιτόνιο

Ένα συγκρότημα που έχουμε γνωρίσει από το X Factor. Ανήκει στην δισκογραφική εταιρεία «7» ΕΓΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: