Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Αποκάλυψη τώρα για Εύα - Λευτέρη

Μπορεί στα επεισόδια που έρχονται στην ''Εδέμ'' να βλέπουμε τον Λευτέρη να πυροβολείται-όπως και η Δάφνη-για την βρώμικη ιστορία των διαμαντιών και να τον τρέχουν σε χειρουργεία προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά ο άνδρας θα την…γλιτώσει και επειδή θα τα …δει όλα με το "σκηνικό" που’ χει γίνει, θα αποφασίσει να μην κρατά πια…Μυστικά από την Εύα που αγαπάει παράφορα και να της πει την πάσα αλήθεια για τα διαμάντια και την ιστορία με την γυναίκα του και τον σκοτωμένο φίλο του.

Θα της δείξει μάλιστα τα περίφημα διαμάντια για τα οποία χύθηκε τόσο αίμα και εκείνη θα μείνει…κάγκελο. Γνώρισε έναν αρρενωπό γυμναστή,πίστεψε ότι δεν θα’ναι μπλεγμένος σε…βρώμικες ιστορίες όπως ήταν ο Μάνος και ο Στέφανος,θεώρησε ότι προχωρά καλά,μα όλα θα…γκρεμιστούν από την ομολογία του.

Όλα όσα είχε καλά στο μυαλό της,αλλάζουν. Ο Λευτέρης δεν είναι αυτός που πίστεψε,της έπαιξε κι αυτός θέατρο όπως οι άλλοι κι αυτό την…κομματιάζει.Και πάλι βρήκε τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσει,ένα πράγμα. Μπορεί ο Λευτέρης να το κάνει για το καλό της,για να μην είναι σε κίνδυνο ούσα μαζί του, αλλά εκείνη βλέπει την άσχημη πλευρά του "σκηνικού" :της έχει πει ψέμματα-και αυτό δεν μπορεί να το αντέξει…Τι θα κάνει λοιπόν;Θα φύγει μακριά του αφήνοντας άλλο ένα της έρωτα στον…γκρεμό,ή θα εκτιμήσει τελικά την ανάγκη του να της αποκαλύψει την αλήθεια για να μην κινδυνέψει;
tvzapping

Δεν υπάρχουν σχόλια: