Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Γιώργος και Φαίη στο στούντιο του real fm 97.8

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Ελεάννας Τρυφίδου στο στούντιο του real fm 97.8 ήταν η Φαίη Σκορδά. Η γλυκιά παρουσιάστρια συνόδευσε το σύζυγό της στο ραδιοφωνικό στούντιο και απάντησε στα ερωτήματα που με καταιγιστικό ρυθμό έθεταν οι ακροατές του σταθμού.

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, η Φαίη αποκάλυψε ότι έχει πάρει ήδη 6- 7 κιλά, ωστόσο, δεν έχει τις «λιγούρες» που είχε πριν. «Ο Γιώργος έχει ούτως ή άλλως. Δεν μένει τίποτα σε αυτό το σπίτι. Ο,τι μαγειρεύεται, τρώγεται», είπε πειράζοντας τον για τη σχέση του με το φαγητό.

Ωστόσο, αποκάλυψε τη γλυκιά πλευρά του παρουσιαστή: «Είναι σαν να έχω ένα μωράκι μέσα στο σπίτι. Θέλει χάδια, να τον προσέχω και να ασχολούμαι μαζί του», είπε και εκμυστηρεύτηκε ότι ο σύζυγός της την ξυπνάει κάθε πρωί με γλυκόλογα. «Είσαι έτοιμη λοιπόν για το επόμενο μωράκι», πρόσθεσε με νόημα η Ελεάννα.

Η παρουσιάστρια του "Πρωινού mou" είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα αδέσποτα ζώα . «Είχαμε πάντα ζώα στο σπίτι μας. Ο,τι αδέσποτο βρίσκαμε, το κρατούσαμε. Το πρώτο αδέσποτο που θα βρω, όταν γεννήσω, θα το κρατήσουμε», στέλνοντας μήνυμα στον σύζυγό της, ο οποίος παραδέχτηκε ότι τον έχει δαγκώσει ήδη δύο φορές το σκυλί της.

Ολοκληρώνοντας την εκπομπή, οι ακροατές ζήτησαν από τη μέλλουσα μαμά να επισκέπτετα πιο συχνά τον real 97.8 με τον Γιώργο Λιάγκα «για να βγάζει την γλυκύτητα που έβγαλε στη συγκεκριμένη εκπομπή» και εκείνη ανταπέδωσε τα καλά τους λόγια, χαρακτηρίζοντας τους «τους πιο γλυκούς ακροατές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: