Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Έλενα Παπαρίζου: Πώς έχασε 5 κιλά

H Έλενα Παπαρίζου κατάφερε να χάσει όλα τα περιττά κιλά της και να καταπολεμήσει το πρόβλημα που την εμπόδιζε να είναι σε φόρμα μέχρι πρόσφατα.

«Η διαφορά στο κορμί της Έλενας από τις 10 Φεβρουαρίου 2011 που εμφανίστηκε στη διοργάνωση Madwalk, μέχρι το τέλος του Μαρτίου που γυρίστηκε το βιντεοκλίπ είναι εμφανής(…) Ο λόγος είναι απλός. Αποφάσισε ότι αυτά τα 5 παραπανίσια κιλά που είχε τη βάραιναν και έπρεπε παράλληλα να καταπολεμήσει δραστικά το έντονο πρόβλημα της κατακράτησης που έχει ο οργανισμός της η οποία προερχόταν από τη δυσλειτουργία του θυρεοειδή της. Η Έλενα αντιμετώπισε το πρόβλημα με το θυρεοειδή της, μετά το χαμό του πατέρα της και της πήρε αρκετό καιρό μέχρι να το ρυθμίσει».

«Καταρχήν πειθάρχησε στην απόφασή της. Έτσι είναι η Έλενα... Πειθαρχημένη και στη δουλειά, αλλά και στη ζωή της όταν χρειάζεται. Το μεγάλο μυστικό είναι τα μικρά και συχνά γεύματα. Παράλληλα όμως σταμάτησε να τρώει τηγανητά, γλυκά και προϊόντα με ζάχαρη. Έβγαλε από τη διατροφή της το λευκό ψωμί και προτίμησε μαύρο και ολικής αλέσεως. Επίσης δεν πίνει πια αναψυκτικά με ζάχαρη. Έβαλε στην καθημερινότητά της το νερό και το πράσινο τσάι. Πίνει 1-1,5 λίτρο νερό την ημέρα και άλλη τόση ποσότητα πράσινο τσάι ώστε να αποβάλλει ο οργανισμός της τις τοξίνες. Και όταν πεινάει αργά τη νύχτα προτιμά ελαφριά και στεγνά γεύματα»
People

Δεν υπάρχουν σχόλια: