Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Απόψε το πρώτο live του Greek Idol

Η ώρα για το πρώτο live ήρθε!

Με 15 ταλαντούχους υποψήφιους, με πάθος για μουσική, έτοιμους να δείξουν τι αξίζουν, και αποφασισμένους να κατακτήσουν την κορυφή.

Με την έμπειρη επιτροπή που οδήγησε τη διαδικασία μέχρι εδώ: τον Κώστα Καπετανίδη, την Έλλη Κοκκίνου και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Με τη Ρούλα Κορομηλά να υποδέχεται το κοινό του Greek Idol.

Με τη σκηνή του Greek Idol ανανεωμένη, εντυπωσιακότερη και με επιπλέον τεχνολογικές δυνατότητες.

Τα live του μεγαλύτερου talent show παγκοσμίως επιστρέφουν στον Alpha, ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο συναρπαστικά, γεμάτα ένταση και μουσική.

Οι 15 υποψήφιοι θα συστηθούν και επισήμως στο τηλεοπτικό κοινό διεκδικώντας τη ψήφο του. Μόνο 10 όμως θα προχωρήσουν στο επόμενο live show. Θα το πετύχουν όσοι καταφέρουν να ξεπεράσουν το άγχος της πρώτης εμφάνισης και γοητεύσουν το κοινό και την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία τους σε τραγούδια που αυτή την εβδομάδα έχουν επιλέξει οι ίδιοι.

Κάθε ψήφος είναι σημαντική γιατί θα φέρει κάποιον πιο κοντά στην κορυφή. Οι 7 από τους 10 που θα επιστρέψουν στο δεύτερο live, θα αναδειχθούν από τους τηλεθεατές βάσει των ψήφων που θα συγκεντρώσουν. Τις υπόλοιπες τρεις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι στους οποίους η κριτική επιτροπή θα δώσει μια ακόμα ευκαιρία.

Παράλληλα, η παράδοση των λαμπερών μουσικών προσκεκλημένων που ξεκίνησε πέρυσι, συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά, με μεγάλα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής, έτσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί. Την αρχή στη σκηνή του Greek Idol κάνει η Πέγκυ Ζήνα, σε μια από τις λιγοστές τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Το τηλεοπτικό κοινό έχει πλέον τον λόγο. Το πρώτο live, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, έρχεται το Σάββατο 16 Απριλίου στις 21:00!

Δεν υπάρχουν σχόλια: