Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Βασιλική "μανία" στον ALPHA

Μια άκρως...βασιλική εβδομάδα μας περιμένει από το Πάσχα και μετά καθώς ο ALPHA έχει αφιερώσει επτά ημέρες προκειμένου να καλύψει...από όλες τις πλευρές τον γάμο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλτον. Η αρχή γίνεται την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου, στις 15:10, το ντοκιμαντέρ "Ο παραμυθένιος έρωτας". Το ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2010, περιγράφει την ιστορία αγάπης του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον ενώ την Τρίτη 26 Απριλίου, στις 21:00, θα προβληθεί η ταινία "Ουίλιαμ και Κέιτ: "Ο Γάμος του Αιώνα" .

Στις 29 Απριλίου, όλα τα φώτα και τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Λονδίνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της βρετανικής κυβέρνησης 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να παρακολουθήσουν από την τηλεόραση τον βασιλικό γάμο, και ο Alpha εγγυάται στους τηλεθεατές του μία θέση στην πρώτη σειρά, για να νιώσουν όλο τον ενθουσιασμό της ημέρας.

Η απεσταλμένη του σταθμού, Βίκυ Χαντζή θα μεταφέρει την εορταστική ατμόσφαιρα του Λονδίνου και με συνεχείς ανταποκρίσεις που θα ξεκινήσουν στις 7:00 και διαρκέσουν μέχρι το βράδυ, θα ενημερώνει σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις γύρω από το γάμο. Οι καθημερινές εκπομπές του σταθμού, Πάνω στην Ώρα, Καφές με την Ελένη, Κους Κους το Μεσημέρι και Δέστε Τους, θα σχολιάζουν το γάμο και τη ζωντανή μετάδοση, θα έχουν καλεσμένους, συνδέσεις με το Λονδίνο και αποκλειστικά θέματα, ενώ η ενημέρωση για τον γάμο θα συνεχιστεί και μέσα από τα δελτία ειδήσεων του Alpha.

Στο internet, η Κατερίνα Ζαρίφη θα αναλάβει να μεταφέρει με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο τα όσα λαμβάνουν χώρα, μέσα από το twitter του Alpha (http://twitter.com/alpha_tv)

Τις ημέρες που θα προηγηθούν της μεγάλης στιγμής, ο Alpha θα ξεκινήσει την κάλυψη του γάμου με ειδικά αφιερώματα και ρεπορτάζ τα οποία θα προβάλλονται στις καθημερινές εκπομπές του σταθμού, αλλά και στα δελτία ειδήσεων του Alpha.

Τέλος, την Κυριακή 1η Μαΐου, στις 15:05, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ "Ο Βασιλικός Γάμος". Το ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2010, θα εστιάσει την κάμερά του στην ερωτική ζωή του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, από τα πρώτα καρδιοχτύπια έως και την αναγγελία του γάμου του με την Κέιτ Μίντλετον, μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας. Ο πιο περιζήτητος εργένης του πλανήτη, με την πολυτάραχη εφηβεία, γιος της Νταϊάνας - της λαοφιλούς πριγκίπισσας, και ένας από τους πιο πλούσιους και ενδιαφέροντες άντρες της χώρας του, δε θα μπορούσε παρά να έχει μια ουρά από υποψήφιες που να περιμένουν ένα του βλέμμα.
tvzapping

Δεν υπάρχουν σχόλια: