Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

"Ταξιδέψτε" με την Γιάννα Τερζή


Σε μία ατμόσφαιρα πάρτυ, η Μαργαρίτα Μάτσα από την MINOS EMI υποδέχτηκε τους δεκάδες καλεσμένους στο πάρτυ για την παρουσίαση του νέου CD άλμπουμ της Γιάννας Τερζή στα νότια προάστια. Πρώτοι και καλύτεροι φυσικά οι γονείς της Γιάννας. Τα πειράγματα με τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή έδιναν και έπαιρναν αλλά με καμάρι ο ίδιος δήλωνε στις κάμερες πόσο ευτυχισμένος και περήφανος είναι για την κόρη του.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχωρίσαμε την Έλενα Παπαρίζου η οποία έλαμψε με το υπέροχο κοραλί βραδινό της φόρεμα. Με την παρουσία τους, τίμησαν την Γιάννα οι: Γιώργος Λιανός, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Δημήτρης Κοργιαλάς, Ευρυδίκη, Τάμτα, Γρηγόρης Πετράκος, Στέλιος Μάξιμος, ενώ όλοι οι συνθέτες του νέου άλμπουμ φωτογραφήκαν με τη Γιάννα σαν μία ομάδα.

Το νέο CD album της Γιάννας Τερζή με τίτλο Άσε Με Να Ταξιδέψω περιλαμβάνει εκτός από το υπέροχο ομώνυμο κομμάτι, άλλα 11 κομμάτια. Τα τραγούδια είναι σε σύνθεση των: Μάριου Ψιμόπουλου (στιχ. Ελένη Γιαννατσούλια), Χρήστου Δάντη (στιχ. Νίκος Σαρρής), Μιχάλη Τουραντζίδη (στιχ. Αργύρης Αράπης), Αντώνη Σκόκου (στιχ. Ναταλίας Γερμανού), Δημήτρη Κοργιαλά (στιχ. Βιίκυς Γεροθόδωρου), ενώ έχει γράψει τραγούδι για τη Γιάννα και ο Βασίλης Γαβριηλίδης. Στίχοι του Τάσου Βουγιατζή περιλαμβάνονται επίσης στα τραγούδια.
www.mad.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: