Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

MAD awards : Kick off πάρτυ

Τέσσερις εβδομάδες απομένουν για το πιο φαντασμαγορικό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού. Το νεανικό κανάλι Mad, διοργανώνει στις 17 Ιουνίου, για 5η συνεχή χρονιά, τα «Mad Video Music Awards», στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Με αυτή την αφορμή δόθηκε το «Kick off» πάρτι, στο «Villa Mercedes».

Καλλιτέχνες, δημιουργοί και λαμπερά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έδωσαν το «παρών» για να γιορτάσουν την πρώτη μιας σειράς εκδηλώσεων που θα προηγηθούν του μεγάλου γεγονότος.

Με αφετηρία το κεντρικό θέμα των φετινών βραβείων, που δεν είναι άλλο από την προστασία του περιβάλλοντος, αγαπημένοι καλλιτέχνες δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό με το μήνυμα «Act now», από λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας, τις οποίες άναψε στην κορύφωση της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς. Επιπλέον, παρουσίασε αναλυτικά τις 17 υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία που το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει με την ψήφο του, όπως κάθε χρόνο.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους εκείνο το βράδυ, διακρίναμε την ανανεωμένη Έλενα Παπαρίζου, τη χαμογελαστή και λαμπερή Νατάσα Θεοδωρίδου με την Ιζαμπέλλα Φουστάνου, τον Γιώργο Τσαλίκη, την Τάμτα, την Χρύσπα, τον Νίνο, τον Μάριο Φραγκούλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ η συμβολή της WWF έχει σκοπό να αφυπνίσει και να δραστηριοποιήσει τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: