Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Eurovision εβδομάδα στην ΕΡΤ

Στο πλαίσιο του 53ου Διαγωνισμού της Eurovision η ΝΕΤ έχει προγραμματίσει τις εξής εκπομπές:

COUNTDOWN SHOW
Δευτέρα 19/5/2008 στις 19.00
Εκπομπή που δημιούργησε η διοργανώτρια χώρα Σερβία σε συνεργασία με την EBU, που παρουσιάζει σε αντίστροφη μέτρηση τις προετοιμασίες της διοργανώτριας χώρας αλλά και των χωρών που συμμετέχουν στο Διαγωνισμό. Οι φίλοι της Eurovision μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες πληροφορίες που αφορούν τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες, για την παρουσία που θα έχουν στη σκηνή, τις ενδυματολογικές τους επιλογές και ενδιαφέροντα παραλειπόμενα.
Παρουσιάζουν η Nina Radulovic και ο Jovan Radomir.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ
Τρίτη 20/5/2008 στις 19.00
Πέμπτη 22/5/2008 στις 19.00

Λίγο πριν την έναρξη των ημιτελικών, την Τρίτη 20 και την Πέμπτη 22 Μαΐου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα διαγωνιζόμενα τραγούδια και να δουμε τα video clip αυτών που διαγωνίζονται στον πρώτο αλλά και στον δεύτερο ημίτελικό, με την σειρά εμφάνισης τους στην σκηνή του Belgrade Arena. Την εκπομπή παρουσιάζουν από το Βελιγράδι η Δήμητρα Ακριώτου και η Δέσποινα Φάγκρα.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Αλπογιάννης

EUROVISION 2008 - Α΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
Τρίτη 20/5/2008 στις 22.00
Οι χώρες που συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης:
Μαυροβούνιο, Ισραήλ, Εσθονία, Μολδαβία, Σαν Μαρίνο, Βέλγιο, Αζερμπαϊτζάν, Σλοβενία, Νορβηγία, Πολωνία, Ιρλανδία, Ανδόρα, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Αρμενία, Ολλανδία, Φινλανδία, Ρουμανία, Ρωσία, Ελλάδα.
Δεν διαγωνίζονται στον ημιτελικό αλλά ψηφίζουν: Γερμανία (big four) και Ισπανία (big four)


EUROVISION 2008 - Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
Πέμπτη 22/5/2008 στις 22.00
Οι χώρες που συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης:
Ισλανδία, Σουηδία, Τουρκία, Ουκρανία, Λιθουανία, Αλβανία, Ελβετία, Τσεχία, Λευκορωσία, Λετονία, Κροατία, Βουλγαρία, Δανία, Γεωργία, Ουγγαρία, Μάλτα, Κύπρος, ΠΓΔΜ και Πορτογαλία.
Δεν διαγωνίζονται στον ημιτελικό αλλά ψηφίζουν:
Γαλλία (big four), Αγγλία (big four) και η περυσινή νικήτρια Σερβία.


ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Παρασκευή 23/5/2008 στις 22.00

Μια μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του 53ου Διαγωνισμού της Eurovision η εκπομπή παρουσιάζει τα 20 τραγούδια που αναδείχθηκαν μέσα από τους δύο ημιτελικούς και θα διαγωνιστούν για την πρώτη θέση μαζί με τα τραγούδια της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Γαλλίας (big four) και της διοργανώτριας Σερβίας. Την εκπομπή παρουσιάζουν η Δήμητρα Ακριώτου και η Δέσποινα Φάγκρα.


EUROVISION 2008 - ΤΕΛΙΚΟΣ
Σάββατο 24/5/2008 στις 22.00
Η τελευταία και πιο σημαντική μετάδοση του θεσμού της Eurovision, ο μεγάλος τελικός, όπου ελπίζουμε όχι μόνο να δούμε την Καλομοίρα να ερμηνεύει, αλλά και να παίρνει την υψηλότερη βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: