Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

"Γλυκές Αλχημείες" το Σάββατο


Οι «Γλυκές Αλχημείες» του «μάγου» της ζαχαροπλαστικής Στέλιου Παρλιάρου έρχονται από το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 18:10 και κάθε Σάββατο στο MEGA.

Ο γνωστός σε όλους για τις εξαιρετικές λιχουδιές του δημιουργός, με την υποστήριξη των πέντε βοηθών που θα τον πλαισιώνουν σε κάθε εκπομπή, θα «μυεί» το κοινό στα μυστικά των συνταγών του. Tα «μαθήματα» του Στέλιου Παρλιάρου θα περιλαμβάνουν την εκτέλεση μιας σειράς συνταγών, τις «παγίδες» που μπορεί να προκύψουν κατά την εκτέλεσή τους αλλά και τις ιδιαιτερότητες των υλικών καθώς και τον τρόπο χειρισμού τους προκειμένου να υλοποιηθεί επιτυχημένα η κάθε συνταγή. Μέσα από τις απορίες που θα εκφράζουν οι βοηθοί του Στέλιου Παρλιάρου και τις εξηγήσεις του γνωστού δημιουργού θα μαθαίνουμε τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής. Εν όψει μάλιστα των Χριστουγέννων, οι «Γλυκές Αλχημείες» θα μας δείξουν όλα τα μυστικά των χριστουγεννιάτικων λιχουδιών.

«Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο, από το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 18:10, για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής και όχι μόνο...


Σκηνοθεσία: Περικλής Βούρθης και Δημήτρης Σταματόπουλος
Αρχισυνταξία: Γιώργος Λογοθέτης
Σύμβουλος εκπομπής: Τζένη Σταυροπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: