Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

"Μες στη Χαρά των Χριστουγέννων" σήμερα...

Την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου στις 22:00

Την Παραμονή των Χριστουγέννων ο Alpha μας προσκαλεί να μπούμε στο πνεύμα της χαράς των Χριστουγέννων με μια φαντασμαγορική γιορτή γεμάτη κέφι και…χρυσόσκονη!
Η Ναταλία Γερμανού, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Κατερίνα Καραβάτου έχουν την πιο χαρούμενη αποστολή. Να μας διασκεδάσουν και να μοιραστούν μαζί μας, μέσα σε κλίμα αγάπης, το πιο λαμπερό βράδυ του χρόνου.
Οι αγαπημένοι παρουσιαστές υποδέχονται στο λαμπερό τους σόου «Μες στη χαρά των Χριστουγέννων» φίλους ηθοποιούς και τραγουδιστές, μεταμφιέζονται, παίζουν και διεκδικούν Βραβεία.
Ο Κρατερός Κατσούλης, ο Νίκος Ψαρράς, η Αλίνα Κωτσοβούλου, η Ιζαμπέλλα Κογιεβίνα, ο Νίκος Μάνεσης, η Σύλβια Δεληκούρα, ο Τζώρτζης Μουριάδης, η Νικολέτα Καρρά, η Μαρία Ηλιάκη, η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Σάββας Πούμπουρας διαγωνίζονται, μιλούν για τα δικά τους Χριστούγεννα, τρώνε γαλοπούλα, πίνουν, χορεύουν και διασκεδάζουν με τις επιτυχίες του Πάνου Κιάμου. Ο Γιώργος Σαμπάνης, οι Mystique και οι Nevma παίρνουν επίσης μέρος στη μεγάλη γιορτή.
Στη παρέα μας και άλλα λαμπερά πρόσωπα που το 2008 μας χάρισαν απλόχερα αισιοδοξία και χαμόγελο, αλλά και άνθρωποι που μας παρέδωσαν μαθήματα ζωής και ελπίδας.

Η Ναταλία Γερμανού, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Κατερίνα Καραβάτου μας προσκαλούν να βάλουμε χρώμα και κέφι στη ζωή μας και να μπούμε σαν μικρά παιδιά «Μες στη χαρά των Χριστουγέννων»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: