Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

X FACTOR: Αποχώρησε ο Λούης

Άλλο ένα ανατρεπτικό, αγωνιώδες και συγκινητικό X FACTOR ολοκληρώθηκε. Σε ένα ακόμα live οι παίχτες του X FACTOR με τις ερμηνείες τους επιβεβαίωσαν ότι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα είναι ο νικητής.
Μετά από μία εβδομάδα σκληρής δουλειάς όλοι τους προσπάθησαν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις των τραγουδιών που διαγωνίστηκαν και ομολογουμένως τα κατάφεραν. Όλοι τους ήταν εξαιρετικοί, ωστόσο στο στάδιο που έχει φτάσει το παιχνίδι, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και σε αυτές κάποιοι ήταν καλύτεροι ενώ κάποιοι άλλοι δεν τις πρόσεξαν όσο έπρεπε.



Η μέχρι πριν δύο εβδομάδες "ατρόμητη" ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη, φαίνεται ότι δεν είναι σε καλή φόρμα αυτό τον καιρό αφού για δεύτερη συνεχή εβδομάδα είχε απώλεια. Ο Λούης φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ψυχολογική πίεση από την αυστηρή κριτική που δέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση μαζί με την Κέλλυ. Οι κριτές για μία ακόμη εβδομάδα βρέθηκαν σε δύσκολη θέση να επιλέξουν ποιο από τα δύο παιδιά θα φύγει από το παιχνίδι, ειδικά μετά την πολύ καλή τους παρουσία στο δεύτερο τραγούδι που ερμήνευσαν τα παιδιά. Τελικά η κριτική επιτροπή συνυπολογίζοντας την γενικότερη καλλιτεχνική παρουσία των δύο παιδιών και την εξέλιξη που έχουν δείξει στο παιχνίδι αποφάσισαν να αποχωρήσει ο Λούης. Έτσι για δεύτερη φορά στη σειρά η κριτική επιτροπή έσωσε την Κέλλυ και της έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία της στο X FACTOR.



Το ντέρμπυ του X FACTOR συνεχίζεται και φαίνεται ότι η αγωνία θα κορυφώνεται όσο προχωράει το παιχνίδι, αφού τρεις ομάδες έχουν από δύο παίχτες πια, ενώ ο Γιώργος Λεβέντης με μοναδική διαγωνιζόμενη στην κατηγορία του, την Ιωάννα δείχνει πολύ αποφασισμένος να φτάσει ως το τέλος και να κάνει την μεγάλη ανατροπή.



Στο 9ο X FACTOR live show εμφανίστηκαν ως guests οι Goin' through και οι Nebma που απογείωσαν το πλατό με τις γνωστές τους επιτυχίες αλλά κυρίως με το νέο τους τραγούδι "Δεν κάνω διακοπές" που παρουσίασαν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

Ο Σάκης Ρουβάς ευχόμενος καλά Χριστούγεννα αποχαιρέτησε τηλεθεατές και κοινό ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο ζωντανό X FACTOR την παραμονή της πρωτοχρονιάς με ένα φαντασμαγορικό και πολύ γιορτινό live show.

Δεν υπάρχουν σχόλια: