Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Ο Γιώργος αποχώρησε από το X FACTOR!

Οι ανατροπές συνεχίζονται στο X FACTOR! Μετά από ένα live που πραγματικά τα είχε όλα και κυρίως εξαιρετικές ερμηνείες από τους περισσότερους διαγωνιζόμενους, ο Γιώργος Κλακουμάνος και τα “Κόκκινα Χαλιά" βρέθηκαν στη θέση του υποψήφιου για αποχώρηση.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού σόκαρε την κριτική επιτροπή και παράλληλα απέδειξε πως όσο προχωράει το παιχνίδι κανείς δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη για το ποιός θα είναι ο νικητής. Απ' την πολύ δυνατή αυτή αναμέτρηση νικητές αναδείχθηκαν τα Κόκκινα Χαλιά και έτσι ο Γιώργος Κλακουμάνος, ένας από τους παίκτες που ήταν αρκετά δημοφιλής στο κοινό ως τώρα, αποχώρησε απ' το παιχνίδι.



Για μια ακόμη εβδομάδα κερδισμένη της βραδιάς ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη και η ομάδα της, που κατάφερε και σ' αυτό το live να διατηρηθεί ακέραιη.
Εκτός απ' την αποχώρηση του Γιώργου Κλακουμάνου, η ομάδα του Νίκου Μουρατίδη αντιμετώπισε μια ακόμα δυσκολία, όταν η Κέλλυ ξέχασε τα λόγια σε αρκετά σημεία του τραγουδιού της, αποδεικνύοντας ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι του επιφυλάσσει η τύχη σε κάθε live.



Παρά τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισε η ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, με την υποψηφιότητα των Κόκκινων Χαλιών για αποχώρηση, διατήρησε και αυτή τις υπάρχουσες δυνάμεις της και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της κορυφής του X FACTOR.

Τέλος, ο Γιώργος Λεβέντης είδε με ανακούφιση τη μοναδική εκπρόσωπο της κατηγορίας που μανατζάρει, την Ιωάννα, να ερμηνεύει ικανοποιητικά το κομμάτι της και σχετικά άνετα να συνεχίζει την πορεία της στο παιχνίδι.

Αλλο ένα μεγάλο όνομα της διεθνούς μουσικής σκηνής εμφανίστηκε στη σκηνή του X FACTOR. Η μόλις 22 χρόνων Νορβηγίδα τραγουδίστρια Maria Mena, η οποία έχει συγκλονίσει την Ευρώπη με τις μπαλάντες της, ερμήνευσε με τη βελούδινη φωνή της δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και αποθεώθηκε απ' το κοινό που παρευρέθηκε στο πλατό του X FACTOR.

Δεν υπάρχουν σχόλια: