Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Έλενα Παπαρίζου - Επιστρέφει στην Ελλάδα την Τετάρτη


Το απόγευμα της Τετάρτης θα ταξιδέψει τελικά η Έλενα από τη Σουηδία μαζί με τον σύντροφό της, Τόνι Μαυρίδη- το ζευγάρι μάλιστα δυσκολεύτηκε πολύ να βρει εισητήρια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού όλες οι πτήσεις ήταν κλεισμένες. Από το αεροδρόμιο θα πάει κατευθείαν στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός για την πρώτη της εμφάνιση μετά τον ξαφνικό χαμό του 59χρονου πατέρα της.
Η 27χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται στο Γκέτεμποργκ από το πρωί της Παρασκευής, ενώ όλες αυτές τις μέρες δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν φίλο ή συνεργάτη της στην Ελλάδα, παρά μόνο για κάποιες απαραίτητες τυπικές λεπτομέρειες. Η κηδεία του πατέρα της θα γίνει μετά την Πρωτοχρονιά στο χωριό της στην Καρδίτσα. Ο Γεώργιος Παπαρίζος ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στην ελληνική κοινότητα του Γκέτεμποργκ- είχε διατελέσει μάλιστα και πρόεδρός της τα τελευταία χρόνια- ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψής του στη Σουηδία.

Η αδυναμία που είχε η Έλενα στους γονείς της φαίνεται μάλιστα από πολλές συνεντεύξεις της: "Μπορεί η καριέρα να είναι μια οφθαλμαπάτη και αύριο να γυρίσει ο τροχός και να αλλάξουν τα δεδομένα" είχε αναφέρει στο περιοδικό In Style. "Στην καριέρα θα στηριχτώ για να είμαι καλά και ευτυχισμένη; Η οικογένεια είναι για πάντα".
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: