Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Επιστρέφει η Καλομοίρα με τηλεπαιχνίδι


Όπως ακούσαμε χθές η Καλομοίρα θα επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση μέσω Ιαπωνίας.
Θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι "Big in Japan" το οποίο θα ενταχθεί τους επόμενους μήνες στο πρόγραμμα του Alpha.

Η Καλομοίρα μίλησε χθές στο "Κους - Κους" απο την Νέα Υόρκη και επιβεβαίωσε την είδηση.

Δείτε τι δήλωσε:








Το show :

AGB : Eλληνικές σειρές Πέμπτη 30/10

Λατρεμένοι μου γείτονες 26,9% (Mega)
10η Εντολή 19,5% (Alpha) [Ε]
Ματωμένα χώματα 18,9% (Alpha)
H πολυκατοικία 13,3% (Mega) [Ε]
7 ζωές 9,8% (Ant1)
Ψεύτης παππούς 1,1% (Ετ1)

Κάποιος Μάτιασε Την Έλενα!

Γιατί αναβλήθηκε η χθεσινή πρεμιέρα της Έλενας Παπαρίζου

Όλα ήταν έτοιμα για την πρώτη της εμφάνιση δίπλα στον Πασχάλη Τερζή στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός, αλλά τελικά η Έλενα Παπαρίζου θα χρειαστεί να περιμένει άλλη μια εβδομάδα μέχρι να ανέβει στη σκηνή.

Βράδυ Τετάρτης. Η Έλενα βρίσκεται από νωρίς στο μαγαζί προβάροντας τα ρούχα της μαζί με τον στυλίστα της, Αλ Γκίγκα. Η πρόβα τζενεράλε ξεκινάει, η Έλενα κάνει δυναμική εμφάνιση στη σκηνή, αλλά τα σκηνικά, που έχουν στηθεί ειδικά για το show της, αρνούνται να συνεργαστούν. Δημιουργείται μια μικρή αναστάτωση και όλοι καταλαβαίνουν γρήγορα πως η πρεμιέρα πρέπει να αναβληθεί για την επόμενη Πέμπτη, καθώς δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν να πάει τίποτα λάθος, ειδικά τη στιγμή που θα είναι εκεί όλες οι τηλεοπτικές κάμερες για να απαθανατίσουν την εντυπωσιακή της έναρξη, δύο χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση σε αθηναϊκή σκηνή. Όπως μάθαμε, η Έλενα και οι συνεργάτες της θα φροντίσουν να εκμεταλλευτούν τις επόμενες μέρες, ώστε να κάνουν ακόμα περισσότερες πρόβες, και έτσι η Έλενα να βγει ακόμα πιο εντυπωσιακή στη σκηνή.

www.yupi.gr

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ CD ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ


Δύο χρόνια μετά το 4 φορές πλατινένιο «Φίλοι και Εχθροί» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με το '7', το νέο studio album που σίγουρα θα μονοπωλήσει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του κοινού.

Το album περιέχει 11 καινούργια τραγούδια, 11 μεγάλες επιτυχίες!

Η μουσική είναι του Μιχάλη Χατζηγιάννη και οι στίχοι της Ελεάνας Βραχάλη, Νίκου Μωραΐτη καθώς και του ίδιου του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στο νέο του album περιέχεται και η επιτυχία του «Εμείς Οι Δυο Σαν Ένα» , ενώ για άλλη μια φορά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα κατακτήσει τις πρώτες θέσεις των charts και τις καρδιές όλου του κόσμου!
Tracklist :
1. Εμείς οι δυο σαν ένα
2. Η αγάπη που μένει
3. Νιώσε κοντά μου
4. Μη με κοιτάς
5. Όλα θα πάνε καλά
6. Θάλασσα
7. Πάρτα όλα δικά σου
8. Άλλη μια νύχτα
9. Που να σε βρώ
10. Ανάποδα
11. Αναπτήρας

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Το νέο τραγούδι και βίντεο κλίπ της Άννας Βίσση

Άννα Βίσση - Το παρελθόν μου

Μουσική: Γιάννης Κυφωνίδης
Στίχοι: Γιώργος Μήτσιγκας

Greckoe: "Ο Καζαντζίδης σε ραπ στην Γερμανία"


Ο τραγουδιστής λέγεται Greckoe και είναι απο την Γερμανία, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γερμανικής χιπ - χοπ και έχει τραγουδήσει στο παρελθόν μαζί με τους γνωστούς ράπερ Sido, B-Thide και Alpa Gun.

Το «Typisch griechisch», «Χαρακτηριστικά ελληνικό», είναι το πρώτο του ατομικό άλμπουμ.

«Γεννήθηκα εδώ στο Βερολίνο, πηγαίνω και κάθε χρόνο στην Ελλάδα για διακοπές.

Όμως εδώ γεννήθηκα und hier bin ich halt aufgewachsen. Es ist wie zwei Herzen in einer Brust= εδώ μεγάλωσα, είναι σαν να έχεις δυο καρδιές στο στήθος σου» δηλώνει στα ελληνογερμανικά του ο Greckoe.

«Είναι σαν έχεις δύο καρδιές στο στήθος σου».

Έτσι αισθάνεται και περιγράφει την ταυτότητα του ο Greckoe, στο δίγλωσσο κοκτέιλ που μιλούν πολλά παιδιά ελληνικής καταγωγής.

Αυτό είναι και το θέμα στο τραγούδι «Είμαι Βερολινέζος»."


http://www.dw-world.de/dw/article/

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ / ΠΑΡΘΕΝΗΣ - ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

Μόλις επιβεβαιώσαμε και επίσημα αυτό που ακουγόταν εδώ και καιρό. Μετά από μια παρατεταμένη κρίση στη σχέση τους, η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Αλέξανδρος Παρθένης δεν είναι πλέον μαζί. Έτσι εξηγούνται προφανώς τα νεύρα που είχε τελευταία η παρουσιάστρια. Ο Αλέξανδρος έχει φύγει πλέον από το σπίτι της στη Βάρκιζα, ενώ τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Κάποιοι λένε μάλιστα πως εκείνος δεν μπορούσε να αποδεχτεί την αρνητική απάντηση της στην πρόταση γάμου που της είχε κάνει.
Φανταζεται κανείς την ίντριγκα που θα γινοταν αν ξαναγυρνούσε στη Ναταλία; ( ο Παρθένης, όχι η Αλιμπέρτη!)

GREEK CELEBRITY


Πολλοί χωρισμοί δεν "έπεσαν" τώρα τελευταία;

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ X - FACTOR


Είστε έτοιμοι" ρώτησε ο Σάκης Ρουβάς τον κόσμο που είχε κατακλύσει τις κερκίδες τoυ πλατώ και αφού πέταξε τα γυαλιά του στο κοινό, έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η μεγάλη μουσική γιορτή, τα live show του X FACTOR. Λαμπερός, άνετος και με όλη τη θετική ενέργεια που εκπέμπει, ο παρουσιαστής του X FACTOR υποδέχθηκε την κριτική επιτροπή, τον Γιώργο Λεβέντη, τον Νικό Μουρατίδη, την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Γιώργο Θεοφάνους και όλα πια ήταν έτοιμα για το διαγωνιστικό μέρος της εκπομπής.

Οι 16 διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν στη σκηνή του X FACTOR δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και προσπάθησαν να πείσουν τους κριτές αλλά και το κοινό ότι αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Συμπαραστάτης τους σε όλη αυτή τη προσπάθεια ήταν ο Σάκης Ρουβάς που με τον δικό του μοναδικό τρόπο βοηθούσε τα παιδιά να αντιμετωπίσουν τα σχόλια και την κριτική της επιτροπής.

Όταν το διαγωνιστικό μέρος του show τελείωσε και όση ώρα ο κόσμος ψήφιζε για να κρατήσει στο παιχνίδι τους αγαπημένους του διαγωνιζόμενους, εμφανίστηκε στη σκηνή του X FACTOR το πολύ επιτυχημένο αγγλικό συγκρότημα, οι SONNY J που ερμήνευσαν γνωστά τους τραγούδια.

Στη συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. 14 διαγωνιζόμενοι ένιωσαν χαρά και ανακούφιση όταν άκουσαν ότι παραμένουν στο παιχνίδι ενώ για την Βασιλική και την Ειρήνη η αγωνία πήρε παράταση για λίγο ακόμα. Έχοντας συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους ήταν οι δύο υποψήφιες για αποχώρηση από το πρώτο live του X FACTOR.

Έτσι οι κριτές ανέλαβαν το δύσκολο έργο να ψηφίσουν ποιο από τα δύο κορίτσια θα έπρεπε να φύγει τόσο νωρίς από το παιχνίδι. Η αγωνία αλλά και η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν τελικά οι κριτές ανακοίνωσαν στη Βασιλική ότι εκείνη έπρεπε να αποχωρήσει από το X FACTOR.

Πρώτη λοιπόν απώλεια για την ομάδα που μανατζάρει ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος θα ξεκινήσει το δεύτερο live show του X FACTOR με ένα λιγότερο "όπλο" στη φαρέτρα του.

Αγνώριστη η Μπιγιόνσε


Και όμως η εικονιζόμενη είναι η τραγουδίστρια- ηθοποιός Μπιγιόνσε Νόουλς. Η χυμώδης καλλιτέχνης, πήρε περίπου εφτά κιλά, για να ενσαρκώσει την τραγουδίστρια Έτα Τζέιμς στη νέα της ταινία, «Cadillac Records».

Η 27χρονη Μπιγιόνσε δεν διστάζει να τσαλακώσει τον εαυτό της και να παίξει ρόλους απαιτητικούς, αποδεικνύοντας ότι το ταλέντο της δεν περιορίζεται μόνο στο τραγούδι.


Για να συμμετάσχει στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Dreamgirls» το 2006, έχασε σε χρόνο- αστραπή γύρω στα 10 κιλά.

Στην «Cadillac Records», εκτός από το επιπλέον βάρος, η Μπιγιόνσε έκοψε τα μαλλιά της, έγινε ξανθιά και σε πολλές σκηνές, εμφανίζεται εντελώς άβαφη. Η νέα ταινία της θα βγει στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο.

www.zougla.gr

AGB : Η τηλεθέαση του X - Factor 24/10

X – Factor 25,6%

AGB : Eλληνικές σειρές Παρασκευή 24/10

Ευτυχισμένοι μαζί 40,3% (Mega)
Η πολυκατοικία 35,6% (Mega)
Λάκης ο γλυκούλης 16,8% (Mega) [Ε]
Ματωμένα χώματα 14,1% (Alpha)
Βέτα queen 9,1% (Alpha)

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Μήπως μοιάζουν λίγο; (Part 2)

Ακούστε τα δύο τα τραγούδια και τα συμπεράσματα δικά σας:

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ακατάλληλη Σκηνή (2004)


MyLene Farmer - Pourvu Qu'elles Soint Douces (1988)

AGB : Eλληνικές σειρές Τετάρτη 22/10

40 κύματα 22,2% (Ant1)
Η εξαφάνιση 15,9% (Alpha)
Ποιος μας πιάνει! 15,2% (Mega)
Το κλειδί του παραδείσου 14,0% (Ant1)
Ολα στον αέρα 13,6% (Mega)
Αληθινοί έρωτες 10,7% (Alpha)
Ο άγγελος μου ο διάβολός μου 9,0% (Alpha)
Χρυσά κορίτσια 2,8% (Ετ1)

Η Μαρία Σολωμού είναι πλέον single!


Είναι επίσημο πια ότι η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου δεν είναι πια μαζί, επιβεβαιώνοντας έτσι και τις φήμες που ακούγονται από τις αρχές του καλοκαιριού για χωρισμό. H κρίση στη σχέση τους ξεκίνησε τρία χρόνια πριν όταν γεννήθηκε ο γιος τους, αφού οι γκρίνιες και οι διαφωνίες άρχισαν να γίνονται συχνότερες.

Η Μαρία είχε εκμυστηρευτεί τότε σε δικούς της ανθρώπους ότι είχαν σοβαρά προβλήματα επικοινωνίας αλλά επειδή αγαπούσαν πολύ ο ένας τον άλλον τα ξεπερνούσαν. Από το φθινόπωρο του 2006, όμως, παρ'όλο που τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται εντονότερα, αποφάσισαν να αγοράσουν μαζί ένα σπίτι και να συγκατοικήσουν, κάτι που τελικά δεν καλυτέρεψε την κατάσταση, αφού μετά από δυο μήνες ο Μάριος Αθανασίου έφυγε από το σπίτι γιατί "πνιγόταν", όπως είπε. Τότε σχεδόν γράφτηκε και το οριστικό τέλος αφού οι δυο τους πήγαν ξεχωριστές διακοπές φέτος, βγαίνουν πια μόνοι τους, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις λόγω του παιδιού τους.
Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί παρόλο που είχαν αποκτήσει παιδί.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Μήπως μοιάζουν λίγο;

Ακούστε τα δύο τραγούδια και βγάλτε τα συμεπερασματά σας:

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Δεν είμαι εδώ για κανέναν (2006)



Calogero - Si seulement je pouvais lui manquer (2004)

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

O Andrew Lloyd Webber θα συνθέσει τη Βρετανική συμμετοχή


Η Βρετανία μάλλον το πήρε ζεστά το θέμα Eurovision 2009 καθώς η διοργάνωση θα γίνει στη Μόσχα και φυσικά το BBC δεν θέλει να πλασαριστεί (ξανά) χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας, ειδικά σε έναν διαγωνισμό που γίνεται στη Ρωσία. Εθνικά υπερήφανοι λοιπόν, οι ιθύνοντες του BBC αποφάσισαν να προσεγγίζουν τον γνωστό συνθέτη και σκηνοθέτη μιούζικαλ, Andrew Lloyd Webber.

Ο Webber θα συνθέσει τη βρετανική συμμετοχή για τη Μόσχα ενώ ερμηνευτής θα είναι ο νικητής του talent show "Your Country Needs You". Σε δηλώσεις του, το BBC μιλάει για μια ενθουσιώδη συνεργασία ενώ ο Webber είναι έτοιμος για την πρόκληση και θέλει να συνδυαστεί το όνομά του με μια ενδεχόμενη επιτυχία στον διαγωνισμό.

To 2008 το Ηνωμένο Βασίλειο τερμάτισε τελευταίο στο Βελιγράδι, ενώ έχει να δει καλή θέση στον πίνακα της βαθμολογίας από το 2002 που σκαρφάλωσε στην 3η θέση. Η Βρετανία μετράει 5 νίκες στην ιστορία του θεσμού!

mad.tv

Η ανακοίνωση που έγινε από τον Andrew Lloyd Webber στο BBC

Έλενα Παπαρίζου: Μία από τις πιο hot γυναίκες στον πλανήτη

Για πρώτη φορά ελληνίδα καταφέρνει να μπει στην λίστα των 25 Hot Women του πλανήτη για το 2008. Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου, την τραγουδίστρια που μας έκανε υπερήφανους όταν πήρε την πρώτη θέση με τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Eurovision, και μία από τις πιο αξιόλογες τραγουδίστριες που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πηγές η Έλενα έχει ήδη δώσει συνέντευξη στο αμερικανικό κανάλι από τα τέλη του καλοκαιριού, η οποία θα μεταδοθεί το Νοέμβριο. Στην Ελλάδα τα δικαιώματα του E! entertainment τα έχει ο ΣΚΑΙ, και ελπίζουμε πως κάποια στιγμή θα έχουμε την ευκαιρία να…καμαρώσουμε την Έλενα και στην ελληνική τηλεόραση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αντίστοιχη λίστα των ανδρών βρέθηκε επίσης για πρώτη φορά έλληνας, και δη ο Κώστας Μαρτάκης. Εδώ έχουμε τις ενστάσεις μας, μιας και πιστεύουμε πως υπάρχουν πολλοί άλλοι έλληνες που ξεπερνούν το…hotness degree του Κώστα, ωστόσο ίσως και να είναι πιο κοντά στα αμερικανικά πρότυπα…

www.myself.gr

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

IFPI - Top 20 Ελληνικών Άλμπουμ (Εβδομάδα 41/2008)


1 "ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙ"
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ / MINOS-EMI
2 "ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ - ΘΑ ΠΙΩ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ"
ΝΤΑΛΑΡΑΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / LEGEND / EGE
3 "3 ΛΑΘΗ"
ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ / WARNER
4 "ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΛΑ"
ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ / LEGEND / EGE
5 "Ο ΣΑΜΑΝΟΣ"
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ / LYRA / EGE
6 "ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ"
MIKHΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΓΛΥΚΕΡΙΑ / PANIVAR/LEGEND/EGE
7 "ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ"
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ / 7 ΕΠΤΑ LEGEND / EGE
8 "ΚΛΕΨΥΔΡΑ"
ONIRAMA / LYRA
9 "ΠΟΙΑ ΠΑΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ" (ΝΕW)
ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ / LYRA / EGE
10 "ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ"
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ / MBI/EGE
11 "Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ"
ΝΕΚΥΙΑ / WARNER
12 "ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ" (NEW)
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ-ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ / WARNER
13 "ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ LIVE" (NEW)
ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ / HEAVEN
14 "ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΛΥΡΑ ΜΟΥ"
ΝΙΚΟΣ ΖΩΪΔΑΚΗΣ / LYRA / EGE
15 "ΑΚΥΡΗ ΕΠΟΧΗ"
ΛΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ / WARNER
16 "ΕΛΑ"
ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ / MINOS - EMI
17 "ΦΩΝΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ" (NEW)
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ / LEGEND / EGE
18 "ΠΕΤΡΙΝΟΙ ΚΗΠΟΙ"
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ / LEGENED / EGE
19 "ΓΛΥΚΟ ΜΕΘΥΣΙ"
ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ / MINOS - EMI
20 "Ο,ΤΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ (SPECIAL)"
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ / MINOS - EMI G


1η ΘΕΣΗ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

Ο Κώστας Μιλά Ειλικρινά


Ποιος στέκεται εμπόδιο στην επανασύνδεσή του με την Κατερίνα Παπουτσάκη; Τι θα έλεγε στη Μάρω Λύτρα αν την έβλεπε μπροστά του;

Θεωρείς ότι η δημοσιότητα γύρω από τα προσωπικά σου έκανε κακό ή καλό στην καριέρα σου;

Από τη στιγμή που έκανε κακό στην ψυχή μου, έκανε κακό και στην καριέρα μου. Όταν ήμουν αγχωμένος για ένα δημοσίευμα, η πίεση που ένιωθα είχε αντίκτυπο πρώτα στο σπίτι και μετά στη δουλειά.
Με την Κατερίνα, όμως, το χειρίστηκες διαφορετικά και υπήρξε καλύτερη αντιμετώπιση από τα Μέσα.

Το χειρίστηκα διαφορετικά, γιατί ήμουν αποφασισμένος. Όποια φωτογραφία βγήκε τότε βγήκε γιατί το ήθελα εγώ. Τώρα πια μπορεί να είναι επιλογή μου να μη βγω από το σπίτι μου. Tότε όμως ήταν καταναγκασμός.

Τελικά είστε ξανά μαζί με την Κατερίνα;

Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι ρευστά. Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαστε σε σχέση. Επειδή μας φωτογράφισαν μαζί δεν σημαίνει κάτι. Θα μπορούσα να είμαι στο σπίτι της για χίλιους δύο λόγους. Δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε εχθροί ή ότι δεν μιλάμε.

Και πέρσι το καλοκαίρι είχατε χωρίσει και μετά τα ξαναβρήκατε.

Αυτή τη φορά το διάστημα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Δεν μπορούμε, όμως, να μιλάμε για επανασύνδεση τώρα. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.

Είχε κάνει εντύπωση όταν παραδέχτηκες δημόσια πως η Κατερίνα σε έκανε καλύτερο άνθρωπο.

Γιατί, όμως, έκανε εντύπωση; Πιστεύουν ότι με μειώνει; Ίσα ίσα, είναι κάτι που θα έπρεπε να το λέμε. Μέσα από τη σχέση μου με την Κατερίνα, σταμάτησα να έχω ανασφάλεια και αγοραφοβία. Με «ξεκλείδωσε» γιατί έτσι είναι η ίδια.

Και η Μάρω , όμως, ήταν άνετη με τη δημοσιότητα.

Με την Κατερίνα έγινε σταδιακά. Με τη Μάρω δεν συνέβη το ίδιο. Ήμασταν σε αντίθετα άκρα, βρισκόμασταν απέναντι, όχι δίπλα.

Σε πείραξε όταν την είδες σε περιοδικό να φιλιέται με άλλον άντρα;

Ναι, με πείραξε, όπως φαντάζομαι πείραξε και εκείνη. Εντάξει, θα μπορούσε να έχει συμβεί το ίδιο και με μένα.

Η Μάρω είχε μιλήσει πολύ σκληρά για σένα πριν από ένα χρόνο. Της το έχεις συγχωρέσει;

Αυτές οι δηλώσεις έχουν σβηστεί πλέον από το μυαλό μου. Με είχαν πειράξει πολύ τότε, αλλά της το έχω συγχωρέσει. Ποτέ δεν αρνήθηκα ότι την είχα ταλαιπωρήσει. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ και οι δύο σε αυτή τη σχέση. Σίγουρα εκείνο το ξέσπασμα δεν έγινε από το πουθενά.

Αν την έβλεπες, θα της μιλούσες;

Ναι, θα της μιλούσα, ακόμα κι αν εκείνη δεν μου απαντούσε.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.

AGB : Eλληνικές σειρές Παρασκευή 17/10

Ευτυχισμένοι μαζί 38,5% (Mega)
Η πολυκατοικία 36,4% (Mega)
Ματωμένα χώματα 17,1% (Alpha)
Ολα στον αέρα 15,9% (Mega) [Ε]
Βέτα queen 13,0% (Alpha)

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Πώς σαβουριάστηκε η Kate Perry

Η Kate Perry εμφανίστηκε στα Βραβεία MTV της Λατινικής που έγιναν στο Μεξικό. Προς το τέλος του τραγουδιού πέφτει πάνω σε μια τούρτα ....και μετά αρχίζουν τα καλύτερα.

Δείτε το βίντεο:

AGB : Βραδινές ψυχαγωγικές εκπομπές Πέμπτη 16/10

Πάμε πακέτο 32,4% (Alpha)
X – Factor 26,4% (Ant1)
Extreme makeover 25,2% (Mega)

AGB : Eλληνικές σειρές Πέμπτη 16/10

Λατρεμένοι μου γείτονες 31,8% (Mega)
H πολυκατοικία 17,1% (Mega) [Ε]
Οι ατρόμητοι 16,2% (Alpha)
7 ζωές 13,9% (Ant1)
Υπάρχουν άντρες και άντρες 11,4% (Alpha) [Ε]
Ψεύτης παππούς 1,7% (Ετ1)

AGB: Πρωινά Ψυχαγωγικά Δευτέρα 16/10

Καφές με την Ελένη 24,8% (Alpha)
Ομορφος κόσμος το πρωί 23,1% (Mega)
Πρωινός Καφές 13,1% (Ant1)
Η Ελλάδα παίζει 9,1% (Alter)
Υπάρχει λόγος 7,5% (Star)
Εχουμε και λέμε (12.00-14.00) 2,4% (Ετ1)

Το Airplay των Ελληνικών ραδιοφώνων


1 1 ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - ΕΣΥ
2 2 ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ - ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΩ
3 4 STAVENTO - ΠΡΙΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ
4 5 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ - ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
5 3 ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ
6 6 ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΡΑ
7 7 ΝΕΒΜΑ MYSTIQUE - ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ
8 11 ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΙΡΛΗΣ - ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ
9 10 C REAL - ΜΙΑ ΦΩΝΗ
10 8 ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ - OΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
11 14 ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ - ΕΛΑ
12 9 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ - ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
13 17 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ - ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ
14 16 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - OΧΙ
15 12 ΜΑΡΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ - ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
16 21 ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ - ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ
17 15 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
18 13 ONIRAMA - Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ
19 20 ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ - ΤΟ ΄ΧΕΙΣ
20 31 ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ
21 18 ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ - Η ΓΗ ΚΙ Η ΣΕΛΗΝΗ
22 23 ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ - ΦΙΛΑ ΜΕ
23 24 ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ - ΘΑ 'ΘΕΛΑ
24 19 ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ - ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ
25 22 ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ - ΑΣΠΙΡΙΝΗ
26 26 ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
27 41 ΟΝΕΙΡΑΜΑ - ΚΛΕΨΥΔΡΑ
28 30 ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ - ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ
29 25 ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΝΕΒΑΣΕ ΜΕ
30 32 ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ - ΕΚΤΟΣ ΤΡΟΧΙΑΣ
31 36 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ - ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ
32 44 ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ - ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝΕΙ
33 33 ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ - ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
34 29 ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ
35 27 ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ - ΞΥΠΝΑ ΘΑΝΑΣΗ
36 new ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΝ ΕΝΑ
37 34 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ - ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
38 37 ΜΑΡΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ - ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ
39 35 ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ - ΣΤΑΣΟΥ
40 43 ZED-MIKES - ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Στο Star o Ανδρέας Μικρούτσικος

Θέμα χρόνου θεωρείται η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Ανδρέα Μικρούτσικου και STAR για την πρωινή ζώνη του καναλιού. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις η τελική συμφωνία επήλθε και σε λίγες ημέρες ξεκινά και επίσημα η συνεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο ο Ανδρέας Μικρούτσικος να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Παπανώτα και να αναλάβει τη ζώνη 11.00 με 13.00.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί επίσης είναι η μορφή της εκπομπής, μια και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θεωρείται ο «πατέρας» των reality shows στην Ελλάδα. Έτσι οι υπεύθυνοι του καναλιού δουλεύουν στο μυαλό τους την λύση ενός κλασικού πρωινάδικου ή τη διέξοδο σε κάτι πιο πρωτότυπο που θα πλησιάζει στο reality.

Εδώ προκύπτει και η μεγάλη συνάντηση του ζευγαριού. Μιλάμε για την συνάντησή του με τη Δήμητρα Ρουμπέση που ήδη βρίσκεται στο Star.

http://www.zougla.gr/index.php

Ο STEREO MIKE ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ EUROPE’S FAVOURITE ACT!

Ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός στην Ευρώπη που διοργανώνει το MTV Europe, υποδέχεται φέτος για πρώτη φορά μια Ελληνική υποψηφιότητα η οποία θα υποστηριχθεί από το Ελληνικό MTV. Το MTV Networks ανακοίνωσε τους φιναλίστ στη κατηγορία Europe’s Favourite Act των 2008 MTV Europe Music Awards: ο Stereo Mike, μια από τις πλέον φρέσκιες και ενδιαφέρουσες παρουσίες στην Ελληνική hip-hop σκηνή, κέρδισε τις περισσότερες ψήφους του ελληνικού κοινού και θα είναι έτοιμος να συναγωνισθεί με καλλιτέχνες από ολόκληρη την Ευρώπη. Τα βραβεία θα μεταδοθούν live από το Echo Arena στο Liverpool – την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008. Χορηγοί των βραβείων είναι οι: “edc” by Esprit, Sony Ericsson και Dell.

“Με τις υποψηφιότητες για το Europe’s Favourite Act όλες οι κατηγορίες για αυτή τη χρονιά έχουν ολοκληρωθεί,” είπε ο Richard Godfrey, Senior Vice President, Music and Production & Executive Producer, 2008 MTV Europe Music Awards. “Το εύρος στην επιλογή των φιναλίστ δείχνει πραγματικά την επιλεκτικότητα του κοινού και τώρα είναι στο χέρι τους να διαλέξουν τον μεγάλο νικητή που θα ανακοινωθεί εκείνη τη βραδιά.” Η ψηφοφορία για να αναδείξει τελικά ποιός θα πάρει το βραβείο στις 6 Νοεμβρίου έχει ήδη ξεκινήσει στο www.mtvema.com

Ανακοινώθηκε επίσης ότι η Katy Perry θα είναι η παρουσιάστρια των 2008 MTV Europe Music Awards. Αυτή είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει κάποια απονομή βραβείων. Να σημειωθεί ότι η Perry είναι επίσης υποψήφια σε δύο κατηγορίες στα φετινά βραβεία – Best New Act και Most Addictive track. Η Katy Perry θα συνοδεύεται στη σκηνή από τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας της, οι οποίοι θα είναι οι επίσημοι MTV Europe Music Awards House Band. Μαζί με την Katy θα επιδοθούν σε musical χορευτικά, συνοδευόμενοι από άλλους καλλιτέχνες και παρουσιαστές βραβείων.

“Η Katy Perry είναι από τις πιο φρέσκιες και πετυχημένες νέες καλλιτέχνιδες που εμφανίστηκε στο χώρο της διεθνούς μουσικής σκηνής αυτή τη χρονιά, το οποίο αποδεικνύεται από την υποψηφιότητά της σε δύο κατηγορίες στα φετινά βραβεία,” σχολίασε ο Godfrey. “Θέλουμε να ακολουθήσουμε ένα πολύ πιο ανεπίσημο και χαλαρό ρόλο για την παρουσίαση των φετινών βραβείων που να έχει όμως ένα musical χαρακτήρα και νομίζουμε ότι η Kary θα είναι η κατάλληλη.”

Η εικοσιτριάχρονη Καλιφορνέζα μουσικός γνώρισε την επιτυχία με το “Ur So Gay” το 2007 και στη συνέχεια το 2008 με το “I Kissed A Girl”, το οποίο πέτυχε πωλήσεις πάνω από πέντε εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Το τελευταίο της single “Hot N Cold” πλησιάζει το ένα εκατομμύριο σε πωλήσεις διεθνώς από τότε που κυκλοφόρησε το debut album της “One Of The Boys”, το οποίο πουλάει δυναμικά (περισσότερα από 1.1 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο).

Κάθε χρόνο το MTV προσκαλεί μεγάλα ονόματα από τη showbiz και το χώρο της μουσικής για να ανέβουν στη σκηνή και να απονείμουν τα βραβεία στους νικητές. Για τα 15α MTV Europe Music Awards στους παρουσιαστές περιλαμβάνονται οι Grace Jones, Solange Knowles – αδερφή της Beyoncé που εμφανίζεται και είναι υποψήφια στη φετινή απονομή - Sugababes, Tiziano Ferro, Tokio Hotel – προτεινόμενοι για το Best Act Ever - και Travis Mccoy, από τους Gym Class Heroes.


2008 MTV EUROPE MUSIC AWARDS
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ EUROPE’S FAVOURITE ACT (Με αλφαβητική σειρά)

Χώρα Καλλιτέχνης
ADRIA • LAKA
BALTIC • Happyendless
DENMARK • Suspekt
HOLLAND • Der Jeugd Van Tegenwoordig
FINLAND • Nightwish
FRANCE • Zaho
GERMANY • Fettes Brot
GREECE • Stereo Mike
HUNGARY • Gonzo
ISRAEL • Shiri Maimon
ITALY • Finley
NORWAY • Erik & Kriss
POLAND • Feel
PORTUGAL • Buraka Som Sistema
ROMANIA • Morandi
RUSSIA • Dima Bilan
SPAIN • Amaral
SWEDEN • Neverstore
TURKEY • Emre Ayd
UNITED KINGDOM • Leona Lewis
UKRAINE • Quest Pistols

ΤΑΙΝΙΑ : ΠΕΡΙ ΤΥΦΛΟΤΗΤΑΣ (BLINDNESS)

Δραματική Διάρκεια: 120'

Καναδοβραζιλιάνικη ταινία σε σκηνοθεσία Φερνάντο Μεϊρέλες, με τους: Τζούλιαν Μουρ, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Μαρκ Ράφαλο, Ντάνι Γκλόβερ, 'Αλις Μπράγκα

Μια επιδημία τύφλωσης προσβάλει τους κατοίκους μιας μεγαλούπολης, τους οποίους οι αρχές απομονώνουν σε μια κλινική-φυλακή - μαζί τους κι ένα γιατρό με τη σύζυγό του, η οποία είναι και η μοναδική, ανάμεσα στους εκατοντάδες έγκλειστους, που βλέπει.

To trailer της ταινίας:

AGB : Eλληνικές σειρές Τετάρτη 15/10

40 κύματα 21,8% (Ant1)
Αληθινοί έρωτες 21,0% (Alpha)
Το κλειδί του παραδείσου 18,1% (Ant1)
Η εξαφάνιση 16,7% (Alpha)
Ο άγγελος μου ο διάβολός μου 10,2% (Alpha)
Χρυσά κορίτσια 3,1% (Ετ1)

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Έγκυος η Αγγελική Δαλιάνη

Η Αγγελική Δαλιάνη ανακοίνωσε ότι είναι τριών μηνών έγκυος και ότι είναι πολύ ευτυχισμένη αφού με τον αγαπημένο της, Μάνο Παπαγιάννη, είναι μαζί σχεδόν πέντε χρόνια και είχαν στα σχέδια τους να αποκτήσουν παιδί.
Το ζευγάρι έχει ήδη μετακομίσει στο σπίτι έχτιζε στην Πετρούπολη και τώρα ασχολούνται με τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου ενώ θα συνεχίσουν κανονικά να εργάζονται αλλά μόνο στο θέατρο, αφού αποφάσισαν και οι δύο να μην κάνουν τηλεόραση φέτος.

Το νέο τραγούδι και βίντεο κλίπ του Αντώνη Ρέμου

Αντώνης Ρέμος - Ποτέ



Μουσική: Αντώνη Βαρδής
Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Γραμματόπουλος

AGB : Eλληνικές σειρές Τρίτη 14/10

Λάκης ο γλυκούλης 32,5% (Mega)
Αγρια παιδιά 16,0% (Mega)
Γ4 15,9% (Alpha)
Επτά θανάσιμες πεθερές 15,1% (Mega)
Λίτσα.com 11,9% (Ant1)

AGB: Πρωινά Ψυχαγωγικά Τρίτη 14/10

Καφές με την Ελένη 23,9% (Alpha)
Ομορφος κόσμος το πρωί 22,1% (Mega)
Πρωινός Καφές 12,3% (Ant1)
Η Ελλάδα παίζει 11,5% (Alter)
Υπάρχει λόγος 6,2% (Star)
Εχουμε και λέμε 2,6% (12.00-14.00) (Ετ1)

Τελικά η Άννα Ρίζου ήταν οφσάιντ;

Γκόλ της Άννας Ρίζου και ανάλυση Βαρούχα

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Συνεργασία έκπληξη!

Είναι φιλαράκια εδώ και καιρό και θαυμάζουν , ο ένας τον άλλο. Έτσι, τώρα που τους δόθηκε η ευκαιρία είπαν και να συνεργαστούν. Ο λόγος για την Άννα Βίσση και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός πρότεινε στη Άννα , να είναι εκείνη που θα ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων στη νέα ταινία που ετοιμάζει με τίτλο "Μπανκ Μπανκ" . Εκείνη απάντησε αμέσως θετικά. Το κομμάτι έχει τον τίτλο "Το παρελθόν" και θα συμπεριλαμβάνεται και στο καινούργιο cd της Άννας.

Eurovision 2009 : H συνέντευξη τύπου του Σάκη Ρουβά

Την ευχή, ο επόμενος διαγωνισμός της Eurovision να γίνει στην Αθήνα, εξέφρασε ο Σάκης Ρουβάς σε συνέντευξη Τύπου, στην οποία ανακοινώθηκαν οι συντελεστές της ελληνικής συμμετοχής στον 54ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2009, που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα, στις 12, 14 και 16 Μαίου.
Ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε ακόμα, ότι είναι ενθουσιασμένος που η ΕΡΤ τον επέλεξε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision.
Έχει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του και θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις για το καλύτερο. Στη συνέντευξη συμμετείχαν: ο σύμβουλος Προέδρου ΕΡΤ και Project Manager, Τζώνη Καλημέρης, η διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων Φωτεινή Γιαννουλάτου , και οι αδερφές Μαγγίρα, που θα παρουσιάσουν τη βραδιά επιλογής του τραγουδιού.
Ο κ. Καλημέρης, αναφέρθηκε στην απόφαση της ΕΡΤ να αναθέσει την ελληνική συμμετοχή σε επαγγελματίες, οι οποίοι, όπως είπε, έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους στην πορεία του διαγωνισμού.
Ο Φωκάς Ευαγγελινός, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, έχει τη σύνθεση των τριών τραγουδιών, από τα οποία θα επιλεγεί σε ειδική βραδιά - στα μέσα Φεβρουαρίου - το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision και ο Ηλίας Λεδάκης, μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό, την ευθύνη για το αισθητικό αποτέλεσμα της παρουσίασης.
Η κ. Φωτεινή Γιαννουλάτου αναφέρθηκε στις αλλαγές του κανονισμού της EBU. Όπως πέρυσι, θα πραγματοποιηθούν τρεις διαγωνιστικές βραδιές, εκ των οποίων οι δύο θα είναι ημιτελικές, και ο μεγάλος τελικός. Στους ημιτελικούς, η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί μέ SMS και τηλέφωνα. Στο μεγάλο τελικό θα υπάρχει και εθνική κριτική επιτροπή σε κάθε χώρα, η οποία θα συμμετέχει με κάποιο ποσοστό στην ψηφοφορία.

www.ert.gr

AGB: Πρωινά Ψυχαγωγικά Δευτέρα 13/10

Καφές με την Ελένη 23,1% (Alpha)
Ομορφος κόσμος το πρωί 23,1% (Mega)
Πρωινός Καφές 13,6% (Ant1)
Η Ελλάδα παίζει 12,0% (Alter)
Υπάρχει λόγος 6,1% (Star)
Εχουμε και λέμε 1,3% (12.00-14.00) (Ετ1)

AGB : Eλληνικές σειρές Δευτερα 13/10

Η πολυκατοικία 38,0% (Mega)
Μαύρα μεσάνυχτα 30,3% (Mega)
L.A.P.D. 29,0% (Mega)
Φίλα το βάτραχό σου 20,5% (Ant1)
Έχω ένα μυστικό 16,5% (Alpha)
Πάρης και Ελένη 12,5% (Ant1)
Υπάρχουν άντρες και άντρες 10,7% (Alpha)

Πέθανε ο γιος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Έφυγε σήμερα από την ζωή ο γιος του γνωστού ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ. O 37χρονος Γκιγιόμ πέθανε από ιό που του προκάλεσε οξεία πνευμονία όπως ανακοίνωσαν τα ξένα πρακτορεία. Είχε ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του... ήτανε ηθοποιός και είχε παίξει σε είκοσι ταινίες. Όσοι γνώριζαν την οικογένεια ήξεραν το "μυστικό" πως ο γιός της οικογένειας Ντεπαρτιέ πέρασε έντονη εφηβεία. Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ τον οδηγούσαν μέχρι και στην φυλακή.

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Το "Φανταστικό τανγκό" 1ο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης

Το "Φανταστικό Τανγκό" με τον Αλέξη Γούδα ήταν το τραγούδι που πήρε το πρώτο βραβείο του 4ου Φεστιβάλ τραγουδιού στη Θεσσαλονίκη. Το 2ο βραβείο πήρε το "Αν χρειαστεί" του Αντώνη Κεμανατζή και ερμηνευτές το συγκρότημα "18 παρά τέταρτο" και το 3ο βραβείο απέσπασε το τραγούδι "Χίλια χρόνια" του Κωνσταντίνου Καλλία με τον Βαγγέλη Καψάλη. Η συμμετοχή πολλών αξιόλογων δημιουργών έδωσε μια ξεχωριστή νότα στη λαμπερή βραδιά που παρακολούθησε πολύς κόσμος όχι μόνο στην αίθουσα του φεστιβάλ αλλά και από την τηλεόραση.

Το νέο βίντεο κλίπ της Britney Spears

Britney Spears - Womanizer

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Καλομοίρα : "Έφυγα από την Ελλάδα γιατί μου έκοβαν τα φτερά"

Καλομοίρα μίλαει για τους λόγους που την ανάγκασαν να φύγει από την Ελλάδα.

Η συνέντευξη της Καλομοίρας που δόθηκε από την Αμερική στο περιοδικό "Ταχυδρόμος"


















Τις εικόνες από το περιοδικό τις πήραμε από το www.kalomoira.net

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

AGB : Eλληνικές σειρές Πέμπτη 9/10

Λατρεμένοι μου γείτονες 35,5% (Mega)
H πολυκατοικία 18,2% (Mega) [Ε]
7 ζωές 15,7% (Ant1)
Οι ατρόμητοι 12,5% (Alpha)

Θεσσαλονίκη '08 Φεστιβάλ Τραγουδιού : Τα τραγούδια που προκρίθηκαν


1. «Αν χρειαστεί»- συγκρότημα “18 Παρά Τέταρτο”
(Συνθέτης -Στιχουργός: Αντώνης Κεμανετζής)
"18 Παρά Τέταρτο": Αντώνης Κεμανετζής, Τάσος Μοσχοβάκης,
Σάκης Αζάς, Βαγγέλης Κόρακας, Νάσια Καρατζά)
2. «Χίλια χρόνια»- Βαγγέλης Καψάλης
(Συνθέτης- Στιχουργός: Κωνσταντίνος Κάλιας)
3. «Δεν σκοτεινιάζει»- συγκροτήματα “Κάτι Έλληνες”/ “Anamaloupa”
(Συνθέτης: Κωνσταντίνος Βάμβουκας, Στιχουργός: Βασίλης Μικέλης)
“Κάτι Έλληνες”: Μάκη Κωνστάντης, Κώστας Βάμβουκας, Βασίλης Μικέλης, Κωνσταντίνος Κολλάρος, Ιλιάδα Καλαμαρά
“Anamaloupa”: Τίμος Κορονετόπουλος, Θοδωρής Κουτσικανίδης
4. «Φανταστικό ταγκό»- Αλέξανδρος Γούδας
(Συνθέτης- στιχουργός:- Αλέξανδρος Γούδας)
5. «Τόσα να πω»- Αλεξάνδρα Κλάδη /Κωνσταντίνος Βούλγαρης
(Συνθέτης- στιχουργός: Αλεξάνδρα Κλάδη, Κωνσταντίνος Βούλγαρης
6. «Ο επιζήσας» - Λάμπρος Φιλίππου
(Συνθέτης- Στιχουργός: Δώρης Αυγερινόπουλος)
7. «Αλήθεια»- Τάσος Χαρανιάς
(Συνθέτης: Τάσος Χαρανιάς, Στιχουργός: Εβίτα Σκουρλέτη)
8. «Ξέρω να χορεύω»- Γιάννης Κυρατσός
(Συνθέτης- Στιχουργός: Γιάννης Κυρατσός)
9. «Ιστός»- Γιώργος Καλογερόπουλος
(Συνθέτης - στιχουργός: Γιώργος Καλογερόπουλος
10. «Ο χρόνος (Αουα)»- Παναγιώτης Βιολιστής & συγκρ. “Λουδίας”
(Συνθέτης- Στιχουργός: Παναγιώτης Βιολιστής)
“Λουδίας”: Φίλης Λαόπουλος, Χρήστος Τοκατλίδης, Βασίλης Σωτηρίου, Χρύσα Λαζαρίδου

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Η Κατερίνα Έχει Ένα Μυστικό


Η Παπουτσάκη μιλά για τη σειρά που πρωταγωνιστεί και, φυσικά, για τον φίλο της τον Κώστα

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε παραδεχτεί πως η Κατερίνα τού θύμιζε την Αλίκη στη διαφήμιση της μπίρας Φιξ. Η Σπεράντζα Βρανά είχε πει ότι θα μπορούσε να κάνει την καριέρα της Αλίκης. Αν αυτά ήταν απλές προφητείες, ήρθε ο καιρός για να δούμε αν θα βγουν αληθινά.

H Κατερίνα με υποδέχτηκε στο (ανακαινισμένο) διαμέρισμά της με ζεν διάθεση. Καθίσαμε στο μπαλκόνι σε δύο μπαμπού πολυθρόνες και χαζεύαμε τη θέα στο Λυκαβηττό. Ξαφνικά όλη η ένταση της ημέρας έμοιαζε να έχει χαθεί. «Στο σπίτι αυτό πάντα ηρεμώ. Όποτε είμαι στρεσαρισμένη, κάθομαι στο μπαλκόνι και χαλαρώνω. Ειδικά αυτή την περίοδο το έχω περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά» μου είπε χαϊδεύοντας μηχανικά τα μαλλιά της - τα οποία παραμένουν ακόμα καστανά. «Έχω λίγο καιρό ακόμη μέχρι να γίνω ξανθιά και, όχι, παρά τα όσα γράφτηκαν, δεν θα βάλω περούκα. Και να φανταστείς ότι δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου, είναι το χειρότερό μου. Αλλά να σου πω και κάτι; Ας είναι αυτό και το μοναδικό πρόβλημα του ρόλου και της κριτικής που θα έχω. Πραγματικά, δεν με νοιάζει καθόλου».


Σε έχει τρομάξει όλη αυτή η κριτική που γίνεται για τη σειρά αλλά και για σένα προσωπικά;

Όταν συνειδητοποίησα τι πρόκειται να συμβεί, τι κακεντρεχή σχόλια θα ακουστούν και πόση αμφισβήτηση υπάρχει, ναι, τρόμαξα. Αφελώς δηλαδή είπα «ναι» με τόσο μεγάλη χαρά μόλις μου πρότειναν το ρόλο. Δεν είχα σκεφτεί τι θα επακολουθούσε. Είχα σκεφτεί μόνο την ουσία της δουλειάς. Μετά άρχισαν όλες αυτές οι συζητήσεις στις εκπομπές και ένιωσα μεγάλη πίεση, αλλά κράτησε ένα-δυο βράδια. Μετά το σκέφτηκα λίγο πιο ψύχραιμα. Έχω μάθει να μην τα παρατάω και να είμαι συνεπής σε αυτό που κάνω μέχρι την τελευταία στιγμή. Γιατί ακόμα και στο σφίξιμο που ένιωσα τότε δεν μετάνιωσα ποτέ που θα παίξω την Αλίκη. Ούτε για μια στιγμή.

Ποιο είναι το χειρότερο που έχεις ακούσει για σένα; Και πώς πιστεύεις ότι θα το χειριζόταν η Αλίκη στη θέση σου;

Είχαν πει ότι είμαι αδιάφορη, χωρίς λάμψη και ατάλαντη. Ήταν από τα πιο κραυγαλέα που άκουσα. Εντυπωσιάστηκα. Είμαι όλα αυτά εγώ; Δεν αισθάνομαι ούτε άσχημη ούτε χλομή ούτε ατάλαντη. Νιώθω καλά με εμένα, με αγαπάω και με υπερασπίζομαι. Υπερασπίζομαι τις επιλογές μου και μάχομαι για αυτές. Αν κάποιοι με θεωρούν έτσι, δεν μπορώ να τους αλλάξω τη γνώμη. Τώρα, η Αλίκη είναι μια άλλη ιστορία... Έχω ακούσει ότι όποιο δημοσιογράφο έγραφε κάτι κακό για αυτή τον καλούσε σε δείπνο. Και μετά είχε τον τρόπο να τον κερδίζει... Τυχαία ήταν, νομίζεις, σταρ;

Με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ μιλήσατε καθόλου για τη μητέρα του;

Ναι, μιλήσαμε αρκετά, αλλά, ξέρεις, με κάποιους ανθρώπους τα λόγια είναι περιττά. Το βλέμμα του Γιάννη, όταν μιλάει για τη μητέρα του και για εκείνη την περίοδο που έζησε μαζί της, είναι πολύ σημαντική πηγή για μένα.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πάρα πολύς λόγος για το αν είσαι μαζί με τον Κώστα Καραφώτη . Οι περισσότεροι το θεωρούν πλέον βέβαιο ότι είστε και πάλι ζευγάρι.

Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Υπάρχουν φωτογραφίες που σας δείχνουν μαζί...

Σου είπα, έχουμε φιλικές σχέσεις . Πίνουμε έναν καφέ πού και πού...

Tι πιθανότητες θα έδινες για μια μελλοντική επανασύνδεση;

Δεν ξέρω ειλικρινά, ποτέ δεν λέω «ποτέ». Εδώ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί την άλλη μέρα. Άλλωστε, δεν τσακωθήκαμε όταν χωρίσαμε. Από την άλλη, αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι μόνη μου. Πρέπει να κάνω κι εγώ το δικό μου απολογισμό. Στη ζωή μου ήταν λίγα τα διαστήματα που δεν ήμουν σε σχέση και χρειάζομαι λίγο χρόνο με τον ευατό μου.
Περισσότερα από το DownTown που κυκλοφορεί...

Θεσσαλονίκη '08 Φεστιβάλ Τραγουδιού : Σήμερα στις 22:00 ο ημιτελικός

Για τέταρτη χρονιά η Θεσσαλονίκη “αγκαλιάζει” το Φεστιβάλ Τραγουδιού το οποίο φέτος συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, την ΔΕΘ ΑΕ και την ΕΡΤ ΑΕ. Την Πέμπτη 9 και το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στο Γήπεδο Πυλαίας, η μουσική και το τραγούδι θα έχουν για άλλη μια φορά την τιμητική τους. Το Φεστιβάλ ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό κι ανάβει τα φώτα του στο χάρτη της πόλης, δηλώνοντας ανοιχτό στις νέες συνθέσεις, στους νέους δημιουργούς και ερμηνευτές.

Την 9η Οκτωβρίου, στην ημιτελική βραδιά, θα διαγωνιστούν 16 τραγούδια, από τα οποία τα 10 θα περάσουν στον τελικό. Η επιλογή των τραγουδιών θα γίνει από την καλλιτεχνική επιτροπή και από το κοινό (μέσω televoting και SMS) σε ποσοστό 50%-50%. Στον τελικό της 11ης Οκτωβρίου η καλλιτεχνική επιτροπή και το κοινό, επίσης σε ποσοστό 50%-50%, θα επιλέξουν τρία από τα δέκα τραγούδια, στα οποία θα απονεμηθούν το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο βραβείο αντιστοίχως, ενώ η καλλιτεχνική επιτροπή θα απονείμει και τα τρία ειδικά βραβεία σύνθεσης, στίχου και ερμηνείας.

Παρουσιαστής του Φεστιβάλ Τραγουδιού θα είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης. Οι διαγωνιστικές βραδιές θα πλαισιωθούν από δύο μεγάλες συναυλίες. Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου θα ακουστούν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου πιανίστα και συνθέτη Μίμη Πλέσσα, συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ .

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, ο γνωστός τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με την ηλεκτρική του μπάντα θα μας θυμίσει τους πιο σημαντικούς σταθμούς της 20χρονης διαδρομής του στο ελληνικό τραγούδι.

Τα τραγούδια του Φεστιβάλ Τραγουδιού 2008 με τη σειρά που κληρώθηκαν να διαγωνιστούν στην ημιτελική βραδιά (9η Οκτωβρίου) είναι:

1. «Εκείνη εγώ και η βροχή»- Δημήτρης Μπαλογιάννης
(Συνθέτης- Στιχουργός: Δημήτρης Μπαλογιάννης)
2. «Αν χρειαστεί»- Μπάντα "18 Παρά Τέταρτο"
(Συνθέτης -Στιχουργός: Αντώνης Κεμανετζής)
3. «Χίλια χρόνια»- Βαγγέλης Καψάλης
(Συνθέτης- Στιχουργός: Κωνσταντίνος Κάλιας)
4. «Ανεξίτηλο χρώμα»- Λεωνίδας Μαράντης
(Συνθέτης- Στιχουργός: Λεωνίδας Μαράντης)
5. «Δεν σκοτεινιάζει»- «Κάτι Έλληνες»/ «Anamaloupa»
(Συνθέτης: Κωνσταντίνος Βαμβούκας, Στιχουργός: Βασίλης Μικέλης)
6. «Φανταστικό ταγκό»- Αλέξανδρος Γούδας
(Συνθέτης- στιχουργός:- Αλέξανδρος Γούδας)
7. «Τόσα να πω»- Αλεξάνδρα Κλάδη /Κωνσταντίνος Βούλγαρης
(Συνθέτης- στιχουργός: Αλεξάνδρα Κλάδη, Κωνσταντίνος Βούλγαρης
8. «Έτσι με βρίσκει η ζωή»- Ελβίρα Δαγιόγλου- Χαράλαμπος Συντάκτης
(Συνθέτης- Στιχουργός: Χαράλαμπος Συντάκτης)
9. «Ναπάλ» - Πάνος Γουργιώτης
(Συνθέτης- Στιχουργός: Πάνος Γουργιώτης)
10. «Ο επιζήσας»- Λάμπρος Φιλίππου
(Συνθέτης- Στιχουργός: Δώρης Αυγερινόπουλος)
11. «Ο τοίχος»- Ανδριανός Νόνης
(Συνθέτης- Στιχουργός: Ανδριανός Νόνης
12. «Αλήθεια»- Τάσος Χαρανιάς
(Συνθέτης: Τάσος Χαρανιάς, Στιχουργός: Εβίτα Σκουρλέτη)
13. «Τρέχα κορόιδο»- Παύλος Κοντογιαννίδης
(Συνθέτης: Γιάννης Γιοκαρίνης, Στιχουργός: Παύλος Κοντογιαννίδης)
14. «Ξέρω να χορεύω»- Ιωάννης Κυράτσος
(Συνθέτης- Στιχουργός: Ιωάννης Κυράτσος)
15. «Ιστός»- Γιώργος Καλογερόπουλος
(Συνθέτης - στιχουργός: Γιώργος Καλογερόπουλος
16. «Ο χρόνος (Αουα)»- Παναγιώτης Βιολιστής & "Λουδίας"
(Συνθέτης- Στιχουργός: Παναγιώτης Βιολιστής)

AGB : Eλληνικές σειρές Τετάρτη 8/10

40 κύματα 26,0% (Ant1)
Το κλειδί του παραδείσου 23,0% (Ant1)
Ολα στον αέρα 22,4% (Mega)
Ποιος μας πιάνει! 22,4% (Mega)
Η εξαφάνιση 21,3% (Alpha)
Αληθινοί έρωτες 18,0% (Alpha)
Ο άγγελος μου ο διάβολός μου 15,2% (Alpha

AGB : Eλληνικές σειρές Τρίτη 7/10

Λάκης ο γλυκούλης 41,7% (Mega)
Επτά θανάσιμες πεθερές 28,1% (Mega)
Λίτσα.com 26,9% (Ant1)
Αγρια παιδιά 25,4% (Mega)
Οι ατρόμητοι 11,3% (Alpha)
Γ4 10,4% (Alpha)

Eurovision 2009 : H συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ

Στις 14 Οκτωβρίου στις 13:00, η ΕΡΤ έχει καλέσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για να τους παρουσιάσει την ομάδα για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision.

H συνέντευξη τύπου θα γίνει στο Galaxy του Hilton. Εκεί η κρατική τηλεόραση πέρα από τον Σάκη Ρουβά θα παρουσιάσει τον Δημήτρη Κοντόπουλο, ο οποίος θα είναι ο συνθέτης των τραγουδιών της ελληνικής επιλογής και τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος θα αναλάβει την χορογραφία της ελληνικής συμμετοχής.

Ο 54ος διαγωνισμός της Eurovision θα γίνει στη Μόσχα στις 12, 14 και 16 Μαΐου.

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

AGB : Eλληνικές σειρές Δευτέρα 6/10

Η πολυκατοικία 37,0% (Mega)
Μαύρα μεσάνυχτα 33,0% (Mega)
L.A.P.D. 30,8% (Mega)
Έχω ένα μυστικό 20,6% (Alpha)
Φίλα το βάτραχό σου 19,0% (Ant1)
Πάρης και Ελένη 13,7% (Ant1)
Υπάρχουν άντρες και άντρες 13,4% (Alpha)

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Το κοινό αγκάλιασε το MTV στο Καλλιμάρμαρο!

Κατάμεστο το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο γιόρτασε την επίσημη άφιξη του MTV στην Ελλάδα με τις εκρηκτικές ερμηνείες των C:Real, Gabriella Cilmi, Kaiser Chiefs και φυσικά των R.E.M. H μεγάλη γιορτή διάρκειας 4,5 ωρών, μεταδόθηκε ζωντανά τόσο από το Ελληνικό MTV όσο και από τα MTV της Γαλλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας και Ιταλίας!

Πηγή: Mtv-greece

Μερικά βιντεάκια από την χθεσινή συναυλία :


Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

M.T.V : R.E.M, Kaiser Chiefs, C:Real & Gabriella Cilmi

MTV GR DAY στις 5 Οκτωβρίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. Με πρωταγωνιστές τους R.E.M., τους Kaiser Chiefs, την Gabriella Cilmi και τους C:REAL, το MTV θα πραγματοποιήσει αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό μια ξεχωριστή μουσική συναυλία, με ελεύθερη είσοδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το MTV GR DAY πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά, όχι μόνο από το ελληνικό MTV, άλλα και από τέσσερα ευρωπαϊκά δίκτυα, αυτά της Ισπανίας, Πορτογαλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Παράλληλα, η εικόνα της μεγάλης μουσικής γιορτής MTV GR DAY θα μεταφερθεί μέσα από το δίκτυο του MTV σε όλο τον κόσμο.

Η είσοδος ανοίγει στις 17:30 , ενώ η συναυλία αρχίζει στις 19:30.

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ (ALPHA)

Τα «ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ» είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα που το χαρακτηρίζει ο σεβασμός και η προσοχή που αρμόζει στην τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Δ.Σωτηρίου.
Η τηλεοπτική σειρά θα αναβιώσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ελληνικής ιστορίας, τη Μικρασιατική καταστροφή. Τη σχέση δύο λαών που έζησαν πολλά χρόνια με σύμπνοια και που οδηγήθηκαν στη σφαγή στο βωμό των μεγάλων συμφερόντων.
Μία ξεχωριστή σειρά ποιότητος, μία πολύ μεγάλη παραγωγή που ξεπερνά τα μέχρι τώρα τηλεοπτικά δεδομένα, θα ξυπνήσει μνήμες στους παλιούς, θα συγκινήσει αλλά και θα διδάξει τους νεότερους.

Τη μουσική της σειράς υπογράφει ο Βασίλης Δημητρίου.

Eίδος: Δραματική Σειρά
Ηθοποιοί: Γιώργος Καραμίχος, Φιλαρέτη Κομνηνού, Δήμητρα Ματσούκα, Τζώρτης Μουριάδης, Χρήστος Βασιλόπουλος , Γιώργος Τζώρτζης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Γιώργος Παπαδημητράκης, Αλμπέρτο Εσκενάζυ , Μαρίσα Τριανταφυλλίδη, Άννα Μάσχα, Βασίλης Καζάκος , Ian Robertson, Άκης Δρακουλινάκος, Κώστας Καρασούλας, Δημήτρης Καρατζιάς, οι μικροί Αλέξης Κοντογιάννης, Άρης Τσάπης και Νεφέλη Κουρή, στο ρόλο της Καλλιόπης η Άννα Συνοδινού
Σκηνοθεσία: Κώστας Κουτσομύτης
Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης , Λία Βιτάλη
Παραγωγή: Pass Television



Από την Παρασκευή 10 Οκτώβρίου στις 22:00

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΒΕΤΑ QUEEN (ALPHA)

Πόσα βασίλεια μπορεί να κατακτήσει ένας άνθρωπος;
Πόσα κάστρα να πολιορκήσει;
Πόσους στρατούς να πολεμήσει;
Πόσες μάχες να κερδίσει;
Αμέτρητες, αρκεί να έχει την υπομονή του Ιώβ, και να τον λένε....Βέτα!
Η Βέτα, καθαρίστρια, βασίλισσα της... ταλαιπωρίας αλλά με μια καρδιά περιβόλι, βάζει σε τάξη τα σπίτια των άλλων αλλά δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τη δική της ζωή.
Μια ζωή που τα έχει όλα!
Έναν αποτυχημένο γάμο, δύο ανεπίδεκτης μαθήσεως παιδιά, μία αυταρχική μάνα, έναν καλοκάγαθο αδελφό, ένα νεανικό φλερτ και μία «αμαρτωλή» παιδική φίλη.

Eίδος: Κωμική σειρά
Ηθοποιοί: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ταξιάρχης Χάνος, Κίμωνας Φιορέτος, Ανατολή Αθανασιάδου, Δημήτρης Τσέλιος, Χρήστος Σαμπουτζής, Γιάννης Στόλλας, Φανή Αποστολίδου
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης
Σενάριο: Γιώργος Κρητικός (Απόδοση σεναρίου)
Παραγωγή: Pld Productions



Από την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 21:00

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

AGB: Πρωινά Ψυχαγωγικά Πέμπτη 2/10

Καφές με την Ελένη 22,4% (Alpha)
Ομορφος κόσμος το πρωί 22,3% (Mega)
Πρωινός Καφές 12,8% (Ant1)
Η Ελλάδα παίζει 8,6% (Alter)
Υπάρχει λόγος 6,0% (Star)

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - 7 ΖΩΕΣ (ANT1)


Πριν από 20 περίπου χρόνια, ένας χαρούμενος έφηβος ετοιμαζόταν για ένα ερωτικό ραντεβού, στο οποίο σκόπευε να χάσει την παρθενιά του… Όμως, ένα ατύχημα στην μπανιέρα τον έριξε σε κώμα!

Σήμερα, ο τότε νεαρός συνέρχεται από το κώμα! Μόνο που είναι πλέον 35 ετών και έχει χάσει τα πάντα, εκτός από την παρθενιά του! Με το μυαλό 15χρονου και με τη μνήμη του καρφωμένη στο 1989, ξυπνά και βλέπει γύρω του έναν άλλο κόσμο! Τα ερωτηματικά και τα θαυμαστικά είναι ατελείωτα: Τι απέγινε η δραχμή; Πού πήγε το σιντριβάνι της Ομόνοιας; Γιατί όλοι κυκλοφορούν με κάτι που κρέμεται από το αυτί τους; Τι ακριβώς είναι το Internet; Α, έχουμε και μετρό! Γίναμε πρωταθλητές Ευρώπης κι εγώ κοιμόμουν!!!

Ευτυχώς, ο ήρωάς μας έχει στο πλευρό του τον κολλητό του, τη γεροντοκόρη πλέον, αδελφή του και μία όμορφη ύπαρξη που μπαίνει στη ζωή του… Αραγε θα καταφέρουν να τον κάνουν άνδρα; Ή μήπως θα καταφέρει αυτός να τους κάνει και πάλι παιδιά;
Κωμωδία
Σκηνοθεσία
: Μίρνα Τσάπα
Παραγωγός: J.K. PRODUCTIONS
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Παίζουν: Γιώργος Σεϊταρίδης, Υρώ Μανέ, Σωκράτης Πατσίκας, Μιράντα Ζαφειροπούλου, Ιλόνα Κρέϊμερς, Ευτυχία Σίδερη, Άννα Γκλέτσου, Αντώνης Ραμπαούνης
FORMAT: Ισπανία
Από την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στις 21:00

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ! (MEGA)


Μια κληρονομιά, τέσσερις γυναίκες και πολλά -μα πάρα πολλά- εμπόδια

Τι κοινό μπορεί να έχουν μια νοικοκυρά, μια καθηγήτρια βιολογίας, μια φιλόδοξη παρουσιάστρια ειδήσεων και μια πωλήτρια; Τέσσερις γυναίκες που οι δρόμοι τους δεν υπήρχε περίπτωση να συναντηθούν ποτέ, παρά μόνο αν κάποιος το προκαλούσε... Έτσι κι έγινε! Τέσσερις γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, καλούνται στο γραφείο ενός δικηγόρου που τους ανακοινώνει ότι είναι οι μοναδικές κληρονόμοι στη διαθήκη ενός άντρα...Το πρόβλημα είναι ότι τον άντρα αυτόν δε τον γνώριζε καμία. Οι τέσσερις γυναίκες θα μπουν σ’ ένα παιχνίδι γρίφων προκειμένου ν’ ανακαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει ενώ για να φτάσουν στην άκρη του νήματος, θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουν μια σειρά από εμπόδια, δυσκολίες κι επιθέσεις. Ποιος ήταν αυτός ο άγνωστος που τις έμπλεξε σ’ αυτή την ιστορία; Ποιοι προσπαθούν να τις σταματήσουν κι επεμβαίνουν στις έρευνες τους; Και τέλος, πόσο σίγουρος είσαι για τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου; Φιλική συμβουλή: μην είσαι ποτέ!

Σενάριο: Γιάννης Διακάκης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Τάνια Τρύπη, Ελισάβετ Μουτάφη, Τζένη Θεωνά, Μαρία Αντουλινάκη,Γιάννης Στάνκογλου


Από Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και Κάθε Τετάρτη στις 23:00

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ (ANT1)


Όταν ο Διονύσης μπήκε στο πανεπιστήμιο, βρήκε τον καλύτερο φίλο και μέντορα που είχε ποτέ: τον χαρισματικό καθηγητή Αλέκο Ανδρέου. Αυτός ο άνθρωπος έχει έναν τρόπο να τον επηρεάζει και να τον σπρώχνει πιο κοντά στα όνειρά του… Ένα από αυτά είναι και ο μεγάλος του έρωτας: η όμορφη συμφοιτήτριά του, Σοφία…

Μέχρι εδώ όλα καλά, όμως προκύπτουν δύο παράγοντες που ανατρέπουν τα δεδομένα: ένα οικονομικό σκάνδαλο και ένα κωδικοποιημένο βιβλίο που κρύβει πολύτιμα μυστικά… Ο Αλέκος πρέπει να το αποκρυπτογραφήσει πάσει θυσία και ζητά τη βοήθεια της Σοφίας. Όσο πιο κοντά πλησιάζουν στη λύση του γρίφου, τόσο πιο κοντά πλησιάζουν ο ένας στον άλλον… Την ίδια ώρα, μια παγίδα στήνεται σε βάρος του Αλέκου και της Σοφίας. Τι θα κάνει ο Διονύσης, όταν ανακαλύψει ότι ο μέντορας του τού "έκλεψε" τη γυναίκα που αγαπάει; Σίγουρα δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, αφού έχει μάθει από τον καθηγητή του να μην υποχωρεί εύκολα… Όταν τελικά το βιβλίο αποκρυπτογραφηθεί, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Γιατί πίσω από τον έρωτα, την ίντριγκα και το μυστήριο κρύβεται… "Το κλειδί του παραδείσου"!

Ερωτική κομεντί μυστηρίου
σκηνοθεσία: Ελισάβετ Χρονοπούλου
παραγωγός: NOIR PRODUCTIONS
σενάριο: Κώστας Βαζάκας
παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Ζέτα Μακρυπούλια, Αποστόλης Τότσικας, Άννα Καλαϊτζίδου, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιώργος Καυγαλάκης, Έφη Οικονομάκη, Μαρίνα Τσιγονάκη, Ναταλία Καλημερατζή, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Δημήτρης Μπογδάνος, Νικόλας Πιπέρας, Κατερίνα Δημητρόγλου, Μιχάλης Σαράντης, Μαρία Πουλουτιάδου, Γιώργος Μπάρτης, Λουκία Πιστιόλα


Από την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 22:00

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (MEGA)

Μέχρι σήμερα έβλεπες μόνο ό,τι έβγαινε στον αέρα.
Τώρα ετοιμάσου να τα δεις όλα!

Η Σόνια είναι δυναμική, είναι ευαίσθητη, είναι ρομαντική αλλά έχει ένα βασικό μειονέκτημα: Δουλεύει ως αρχισυντάκτρια σε ενημερωτική εκπομπή! Και δεν είναι μόνο ο πανζουρλισμός της καθημερινής ζωντανής εκπομπής που την πιέζει. Δεν είανι μόνο η μέγαιρα διευθύντρια, η χυμώδης συμπαρουσιάστρια, η εκνευριστικά ειληκρινής κολλητή, ο κατά λάθος οπερατέρ και ο σεξιστής διευθυντής παραγωγής. Είναι και η προσωπική της ζωή που απαιτεί θυσίες. Ο σύζυγος που την παράτησε, ο γιος της που τη βλέπει σα φίλη και ο ασωτος πατέρας της που θέλει να της "φάει" τη θέση στην εκπομπή. Βέβαια κάπου στο βάθος υπάρχει και ο έρωτας. Μόνο που διαλέγει να εμφανιστεί με το πρόσωπο του κολλητού της φίλου... Όλα θέλουν το χρόνο τους. Αλλά ο χρόνος είναι το μόνο που δεν υπάρχει.

Απόδοση Σεναρίου: Φίλιππος Δεσύλας
Σκηνοθεσία: Αμαλία Γιαννίκου
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Λεκάκη, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Χρήστος Πλαϊνης, Βίκυ Βολιώτη, Χρήστος Τριπόδης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Θανάσης Κουρλουμπάς, Σόλων Τσούνης, Πετρούλα Χρήστου και Κώστας Δανίκας



Από Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 22:00

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - 40 ΚΥΜΑΤΑ (ANT1)

Ένας μεγαλοπρεπής Πύργος ανοίγει τις πύλες του, για να τον εξερευνήσουμε… Ο πυργοδεσπότης Λαέρτης Καλλέργης είναι ένα κανονικό στραβόξυλο. Από τότε που τον εγκατάλειψε η γυναίκα του και πήρε μαζί και το παιδί τους, ζει κλεισμένος στον πύργο του και ταλαιπωρεί το υπηρετικό προσωπικό με τα νεύρα και τις παραξενιές του. Η μητέρα του, Πέρσα, είναι από άλλο ανέκδοτο! Έχασε κάθε επαφή με την πραγματικότητα, τη μέρα που έπεσε από τη μηλιά και τσακίστηκε. Από τότε υποδύεται διάφορους ρόλους, ανάλογα με τα κέφια της… Και έχει πλούσιο ρεπερτόριο, πιστέψτε μας! Η κατάσταση μπορεί να φαίνεται αστεία - και όντως είναι - όμως ο Λαέρτης συνειδητοποιεί ότι πρέπει επειγόντως να βρεθεί κάποιος να φροντίζει τη μάνα του…

Και τότε η Χριστίνα Φωτεινού χτυπά την πόρτα του σκοτεινού πύργου. Ήρθε για να μείνει - μαζί με τον γιο της - και είναι αποφασισμένη να τα βγάλει πέρα! Τα εμπόδια δεν την πτοούν. Και θα συναντήσει πολλά: έναν Λαέρτη, μία γυναίκα που τον διεκδικεί και μία τέως σύζυγο που κάνει ξαφνικά την εμφάνισή της! Όπως καταλάβατε, μέχρι να δούμε happy end, θα περάσουμε από "Σαράντα κύματα"…

Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Μαρία Λάφη
Παραγωγός: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.
Σενάριο: Τίνα Kαμπίτση
Παίζουν: Λίνα Σακκά, Μιχάλης Μαρίνος, Κάρμεν Ρουγγέρη, Χριστίνα Τσάφου, Χρήστος Γιάνναρης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Ευρυπίδης Λασκαρίδης, Λευτέρης Βασιλάκης, Ναταλία Λιονάκη και ο Τρύφων Καρατζάς




Από Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 21:00

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - Γ4 (ALPHA)

Ένα Λύκειο.
Μία τάξη.
Ένα τμήμα.
Το «Γ4».
Μία παρέα επτά παιδιών.
Ζουν τα όνειρα και τους εφιάλτες τους.
Αγαπάνε.
Ερωτεύονται.
Προβληματίζονται.
Κάνουν φιλίες.
Έρχονται σε σύγκρουση.
Είναι ευαίσθητοι, ευάλωτοι, ρομαντικοί, σκληροί.
Αυτοί είναι οι μαθητές του «Γ4» που έρχονται στην τηλεόραση του Alpha, για να μας δείξουν, μέσα από μια άλλη ματιά, την καθημερινότητά τους.
Επτά νεαρά παιδιά που θα μας αφήσουν να πάρουμε μέρος στις μικρές και μεγάλες περιπέτειές τους.

Η σειρά βασίζεται σε μια ιδέα του Λάκη Λαζόπουλου ο οποίος έχει αναλάβει και την καλλιτεχνική επιμέλεια.

Eίδος: Νεανική δραματική σειρά
Ηθοποιοί: Παναγιώτης Εξαρχέας, Μιριέλλα Κουρέντη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Στέφανος Μουαγκιέ, Λένα Παπαληγούρα, Δημήτρης Πασσάς, Γιώργος Σπάνιας, Γιώργος Κέντρος, Ελένη Τζώρτζη, Σπύρος Σαραφιανός, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ρεγγίνα Παντελίδη, Δημήτρης Σιακάρας, Μαριάνθη Μενεγάκη, Χριστίνα Παναγιωτίδου, Ελισάβετ Σταυρίδου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Παναγιώτα Μόνια, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Μαρίνα Σάττι, Φαίδρα Σκουλά
Σκηνοθεσία: Σέργιος Κωνσταντινίδης
Σενάριο: Δημήτρης Κόλλιας


Από την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στις 23:00

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΑΓΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (MEGA)


Οι πραγματικές ιστορίες γράφονται στο δρόμο

Ποια είναι τα άγρια παιδιά της πόλης; Νέα αγόρια με σκισμένα τζιν και κουκούλες. Ο Πέτρος, ο Νίκος και ο Σπάικ, είναι εδώ για να μας πουν τις ιστορίες τους. Στα 22 του ο Πέτρος ανακαλύπτει ότι είναι υιοθετημένος. Ο υπερκινητικός Νίκος μονίμως τσακίζεται πάνω σε κάποια φιγούρα, αλλά πάντα βλέπει την αστεία πλευρά της ζωής. Οι ψυχαναλυτικές προσεγγίσεις του εγκεφαλικού Σπάικ, κάνουν τους άλλους να του ρίχνουν λοξές ματιές, παρόλο που συχνά πέφτει μέσα. Την παρέα συμπληρώνει ο Χρήστος, ο απόλυτος computer wizard, που βρέθηκε στα 22 του καθηλωμένος σε καροτσάκι. Η παρέα γυρίζει την πόλη, θα συναντήσει ανθρώπους περίεργους, με ιστορίες παράξενες αλλά και κωμικές, θα ζήσει τον έρωτα... Πάντα με το δικό της τρόπο.

Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Νικολέρης
Πρωταγωνιστούν: Νικόλας Αγγελής, Αντίνοος Αλμπάνης, Μιχάλης Οικονόμου, Σταύρος Σβήγκος.



Από Τρίτη 7 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη στις 23:00

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΛΙΤΣΑ.COM (ANT1)


Η Λίτσα ήταν μία απλή κομμώτρια, ώσπου έγινε… και blog! Όταν αφήνει το πιστολάκι, πιάνει το laptop. Όταν ζορίζεται από τους δικούς της, κλείνει την πόρτα του δωματίου της και ανοίγει το παράθυρο του Internet Explorer. Όταν δεν της φτάνουν τα λεφτά, η διάθεση για chat της περισσεύει. Όταν ο κόσμος των ανδρών την απογοητεύει, ο κυβερνοχώρος της παρέχει καταφύγιο. Κι όταν ερωτεύεται τυφλά τον λάθος άνθρωπο, βγάζει τα απωθημένα της με τυφλό σύστημα!
Μην τρομάζετε, η Λίτσα δεν είναι καμία κολλημένη. Η νεαρή κομμώτρια έχει μία φυσιολογική' ζωή που περιλαμβάνει μια καταπιεστική οικογένεια, έναν κολλητό, δυο φιλενάδες, μια ψωνάρα αφεντικίνα, ένα μισθό που δεν της φτάνει και μια καρδιά που σπαρταράει… Παράλληλα, όμως, έχει και το διαδίκτυό της. Πληκτρολογεί τον πόνο της στο ιστολόγιο Λίτσα.com και αναζητά αδελφές ψυχές να επικοινωνήσει! Όσοι τραβάτε τα ίδια με αυτό το απλό κορίτσι, επισκεφθείτε το blog της, καταχωρήστε τις απόψεις σας και μοιραστείτε μαζί της τα μυστικά της ζωής.

Κωμωδία
σκηνοθεσία:
Όλγα Μαλέα
παραγωγός:CINEGRAM
σενάριο:Κωνσταντίνα Γιαχαλή - Παναγιώτης Μαντζιαφός
παίζουν:Σοφία Φαραζή, Μάριος Αθανασίου, Φωτεινή Τσακίρη, Ιωσήφ Πολυζωϊδης, Ελισσάβετ Ναζλίδου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Χάρης Μαυρουδής, Ορφέας Παπαδόπουλος, Θωμάς Κινδύνης, Γιάννα Σταυράκη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Δήμητρα Κολλά, Ηλιάννα Μαυρομάτη, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Ηλίας Πετροπουλέας



Από Τρίτη 7 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη στις 22:00

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - Οι Ατρόμητοι (ALPHA)

Μια νέα οικογένεια έρχεται στις οθόνες : η οικογένεια του Σωτήρη Ατρόμητου.
Οι Ατρόμητοι, πάντα υπό την προστασία του κλασσικού πάτερ-Φαμίλια του Σωτήρη είναι ακραίοι, δυναμικοί, καβγατζήδες, παθιασμένοι, εργατικοί, ισχυρογνώμονες και αλληλέγγυοι. Αποτελούν μια κλασσική Ελληνική οικογένεια, απ’ αυτές που κάποιοι έχουν και κάποιοι άλλοι επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν.
Παρακολουθώντας τους θα μάθουμε να χαιρόμαστε, να αγαπάμε, να λυπούμαστε, να παλεύουμε, να ονειρευόμαστε, δηλαδή …να ζούμε!

Eίδος: Οικογενειακή
Ηθοποιοί: Αντώνης Καφετζόπουλος, Φαίη Κοκκινοπούλου, Γιάννης Βούρος, Σόφι Ζαννίνου, Δημήτρης Καμπερίδης, Χριστίνα Πομώνη, Δημήτρης Λιόλιος, Αθηνά Οικονομάκου, Δημήτρης Νασιούλας, Τόμμυ Σκλάβος, Αναστάσης Κολοβός, Σοφία Μανώλη, Πάνος Βλάχος, κ.ά.
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Κωνσταντόπουλος
Σενάριο: Απόδοση σεναρίου:, Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος



Από την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στις 21:00

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ (MEGA)


Νομίζετε πως η ζωή σας έχει αδικήσει; Πως οι συγγενείς σας εκμεταλλεύονται και οι φίλοι σας λοιδορούν; Ε λοιπόν δεν είστε μόνοι! Το ίδιο ακριβώς νιώθει και ο Λάκης! Ο μεγιστάνας πατέρας του τον εγκατέλειψε, ο παραδόπιστος αδερφός του τα κράτησε όλα για τον εαυτό του, η γυναίκα του απαιτεί μεγαλεία, ενώ ο ίδιος αναγκάστηκε να παρατήσει τις σπουδές του για να μεγαλώσει τα τρία του παιδιά ως φτωχός πλην τίμιος. Και τώρα έρχεται η ώρα να πάρει τη ζωή πάλι στα χέρια του. Να κυνηγήσει τα όνειρά του


Διασκευή Σεναρίου: Αποστόλης Τσαούσογλου
Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας
Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions
Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Ζέτα Δούκα, Ιωσήφ Μαρινάκης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Πάνος Σταθακόπουλος, Αλίνα Κωτσοβούλου, Ζωή Ναλμπάντη, Δημήτρης Γεροδήμος, Ελένη Καρακάση, Χριστόδουλος Στυλιανού, Αντώνης Αντωνίου, Ντίνος Δουλγεράκης, Τιτίκα Σαριγκούλη, Δημήτρης Λιακόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Έλλη
Γαρυφαλλίδου, Πάρις Λύκος, Δημήτρης Μακαλιάς, Βασίλειος Μυλωνάς


Από τη Τρίτη 7 Οκτωβρίου στις 21:00