Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Πρεμιέρα απόψε για το "WIPE OUT"

Σάββατο 6/2 στις 21:00

Περισσότεροι από 300 Έλληνες ταξίδεψαν στην Αργεντινή, αποφασισμένοι να δοκιμάσουν τα όριά τους και να ζήσουν την πιο δυνατή κι εξωτική εμπειρία της ζωής τους: το νέο adventure game WIPE OUT.

Η Ελένη Καρποντίνη, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο Δημήτρης Μενούνος μας παρουσιάζουν όλους τους άθλους των τολμηρών παικτών του WIPE OUT, από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ!
Ένας τεράστιος στίβος θεαματικών δοκιμασιών έχει στηθεί σε φυσικούς χώρους της μαγευτικής Λατινοαμερικάνικης χώρας. Εκεί οι παίκτες καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητές τους και να ξεπεράσουν διάφορα εμπόδια. Τα μόνα απαιτούμενα προσόντα είναι η τόλμη, η σωματική ευελιξία και το χιούμορ!

Σε κάθε επεισόδιο έχουμε 24 παίκτες. Η Ελένη Καρποντίνη βρίσκεται εκεί, στο πλευρό τους, για να μας μεταφέρει τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις τους. 4 από αυτούς τους παίκτες καταφέρνουν να φτάσουν στην τελική φάση, που είναι μια εντυπωσιακή νυχτερινή αναμέτρηση. Αλλά μόνο ένας θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο του WIPE OUT.

Από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, ζήστε δυνατές περιπέτειες στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: