Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Η νέα αρχή της Νάντιας

Ηταν μια πρεμιέρα που τα είχε όλα: συγκίνηση, σημαντικές ερμηνείες και δύο πρωταγωνιστές που αυτό τον καιρό σχολιάζονται δεόντως - ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Ο Μανώλης Λιδάκης και η Νάντια Μπουλέ ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους την Παρασκευή στο «Μύλο» της Θεσσαλονίκης. Πρώτο τραπέζι πίστα βρέθηκε ο αγαπημένος της Νάντιας Γρηγόρης Αρναούτογλου με την παρέα του, που δεν σταμάτησε λεπτό να τη χειροκροτεί.

Ο «Αρνι», που πριν από μερικές ημέρες σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του δήλωσε ότι «πέρσι υπήρξα και ψεύτικος, αλλά όταν καταλαβαίνεις το λάθος σου και προσπαθείς να ανασυγκροτηθείς, πολλοί δεν σε πιστεύουν», έδειχνε... εκστασιασμένος με τη σύντροφό του. Ηταν ο πρώτος που έμαθε για το νέο της (τραγουδιστικό) εγχείρημα και τη στήριξε απόλυτα. Δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει από την επίσημη πρώτη της στο πλάι του Μανώλη Λιδάκη.
Το μαγαζί σείστηκε όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Λιδάκης. Ο λαοφιλής τραγουδιστής, μετά την κατάθεση ψυχής που έκανε μέσα από την ιστοσελίδα του τονίζοντας ότι δεν θέλει τον οίκτο κανενός, επέστρεψε δριμύτερος και ένιωσε υπέροχα καθώς το κοινό και αυτή τη φορά του έδειξε την αγάπη του με την παρουσία του. Ο χώρος ήταν κατάμεστος. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ώρα που Νάντια και Λιδάκης έκαναν ντουέτο και αγκαλιάστηκαν επί σκηνής. Το κοινό σηκώθηκε όρθιο χαρίζοντάς τους το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Οσο για τα ντεσού της συνεργασίας τους, ο Μανώλης Λιδάκης από την αρχή ήταν θετικός στο να συμπράξει με τη Νάντια, αφού θεωρεί ότι έχει πολύ μελωδική και ξεχωριστή φωνή. Εκείνη, από την άλλη, θεωρεί μεγάλη της τιμή να εμφανίζεται στο πλάι του. Πλατύ χαμόγελο και για τον δαιμόνιο manager και μουσικό παραγωγό Γιώργο Χαριζάνη, ο οποίος φρόντισε τα της πρεμιέρας και δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων των καλεσμένων του. Οσον αφορά τον «Αρνι», όπως είναι φυσικό, έμεινε στο κέντρο μέχρι το τέλος του προγράμματος και ξεφάντωσε.
Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: