Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Πότε θα μιλήσει βρώμικα η Βίσση;

Το λέμε από το καλοκαίρι, μπαίνουμε αισίως στην...άνοιξη αλλά μην ανησυχείτε...Θα γίνει τελικά, θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες το γκεστ της Αννας Βίσση στο ''Μίλα μου βρώμικα'', κάτι που το θέλει πάρα πολύ και η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα σε συνεχείς συζητήσεις και τηλεφωνήματα με τη Μυρτώ κοντοβά προκειμένου να ‘’οργανώσουν’’ τη συμμετοχή της στη σειρά.

Οι δύο τους έχουν συζητήσει πολύ για το πως θα είναι ο ρόλος της τραγουδίστριας καθώς επιθυμούν να βγει κάτι μοντέρνο και πρωτότυπο. Το πιο πιθανό είναι να δούμε τη δημοφιλή ερμηνεύτρια στο 17 ή 18 επεισόδιο σε ένα ρόλο που θα συζητηθεί. Φυσικά η εμφάνιση της Βίσση στο ‘ Μίλα μου βρώμικα’’ θα συνοδευτεί και από ερμηνεία ολοκαίνουριων κομματιών, λίγο διαφορετικών σε ύφος από αυτά που μας έχει συνηθίσει η τραγουδίστρια, σε μουσική του Γρηγόρη Κόλλια των Matisse, ο οποίος εξάλλου έχει επιμεληθεί εξ ολοκλήρου τη μουσική της σειράς.

Ακριβώς όμως επειδή θα είναι ένα ιδιαίτερο γκεστ, με πολύ κόσμο, σχεδόν συναυλιακό θα λέγαμε – με παρόντες τους φίλους του ‘’Μίλα μου βρώμικα’’ από το facebook αλλά και άλλους γνωστούς και φίλους- και πολύωρα γυρίσματα, όλοι οι συντελεστές θέλουν να γίνει όσο πιο καλά άλλα και όσο πιο ακούραστα γίνεται για όσους παρευρεθούν.
tv-zapping

Δεν υπάρχουν σχόλια: