Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

BRIT AWARDS 2010 στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 26/2

Τα μεγαλύτερα αστέρια της ποπ παρελαύνουν στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 26/2 τα μεσάνυχτα!

Αυτή την Παρασκευή 26/2 στις 12 το βράδυ, ο ΑΝΤ1 σας παρουσιάζει τους πιο επιτυχημένους pop stars της χρονιάς που πέρασε, σύμφωνα με τις πωλήσεις των βρετανικών δισκογραφικών εταιριών.

Για 30ή χρονιά, ο ετήσιος θεσμός BRIT AWARS βράβευσε τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν, από τη βρετανική αλλά και τη διεθνή μουσική σκηνή, σε μια λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Earl Court του Λονδίνου στις 16 Φεβρουαρίου με παρουσιαστή τον δημοφιλή κωμικό Peter Kay.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ποπ ήταν εκεί για να συμμετάσχουν στην τελετή, να βραβευτούν, αλλά και να ερμηνεύσουν ζωντανά πάνω στη σκηνή τα πιο αγαπημένα hits τους. Ετοιμαστείτε λοιπόν, για ένα δίωρο γεμάτο μουσική, θέαμα, αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Μεταξύ άλλων, θα απολαύσουμε τους Robbie Williams, Jay-Z, Cheryl Cole, Lily Allen, Dizzee Rascal, Florence & the Machine, Kasabian και Lady Gaga, η οποία ήταν και η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, καθώς βραβεύτηκε και στις 3 κατηγορίες που ήταν υποψήφια (Best International Artist, Best International Female και Best International Album). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Robbie Williams τιμήθηκε για 15η φορά με Brit Award, αυτή τη φορά για τη συνολική προσφορά του στη μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: