Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ X FACTOR, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ

Το x factor έφτασε στο τέλος του! Το μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε 7 μήνες πριν, ολοκληρώθηκε με τον τελικό και με μεγάλο νικητή τον Σταύρο.
Ο τελικός δεν μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα. Ο Σάκης Ρουβάς σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό και με την μοναδική του παρουσία, τραγούδησε πολλές από τις μεγάλες του επιτυχίες και ξεσήκωσε όλους όσους βρέθηκαν στο πλατό του x factor.
Νίκος Μουρατίδης, Γιώργος Λεβέντης και Γιώργος Θεοφάνους έζησαν και εκείνοι με την δική τους αγωνία την έκβαση του μεγάλου τελικού αφού ήταν οι manager εκείνοι που κατάφεραν να οδηγήσουν τους 3 φιναλίστ στην διεκδίκηση της νίκης. Από την άλλη μεριά, η περσινή νικήτρια Κατερίνα Γκαγκάκη, απήλαυσε τον τελικό χωρίς άγχος, αφού στον ημιτελικό έχασε και την τελευταία διαγωνιζόμενη της ομάδας της, την Ελένη. Τελικά νικητής από τους κριτές του x factor ήταν ο Νίκος Μουρατίδης και η ομάδα του, ο οποίος με κορυφαίο τον Σταύρο κέρδισε το παιχνίδι. Έτσι, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, διατηρήθηκε η παράδοση που θέλει την ομάδα των αγοριών 16 – 24 ετών, να στέφεται νικήτρια στο x factor.
Η αγωνία ανέβηκε κατακόρυφα όταν ο Σάκης Ρουβάς άρχισε να ανακοινώνει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον νικητή του x factor. Τρίτοι αναδείχθηκαν οι 48 Ώρες από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη. Έτσι, η Νίνι και ο Σταύρος, ήταν οι δύο φιναλίστ που στο τέλος της βραδιάς στάθηκαν δίπλα στον Σάκη Ρουβά και περίμεναν με αγωνία να ακούσουν το όνομα του νικητή.
Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε ότι εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ήταν ο Σταύρος, ο οποίος τελικά, κέρδισε το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο με την SONY αλλά και ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: