Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Βαγιάννη - Μπαλατσινού: Θα παρουσιάσουν μαζί τη Eurovision!

«Κλείδωσαν» τελικά τα πρόσωπα που θα παρουσιάσουν τον ελληνικό τελικό της Eurovision. Μετά τη Ρίκα Βαγιάννη, και η Τζένη Μπαλατσινού αποδέχτηκε την πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης.

Όπως λέει στο Yupi άνθρωπος από το γραφείο Τύπου της ΕΡΤ, η Ρίκα Βαγιάννη και η Τζένη Μπαλατσινού θα παρουσιάσουν τη βραδιά του ελληνικού τελικού, ενώ θα ταξιδέψουν και στο Όσλο για να μοιραστούν από κοινού τις βραδιές του ημιτελικού και του τελικού.

Μετά την απόφαση της ΕΡΤ να αποσύρει το υποψήφιο τραγούδι της Κατερίνας Αυγουστάκη, τελικά οκτώ τραγούδια θα διεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων τηλεθεατών και της επιτροπής για το Όσλο της Νορβηγίας, όπου διεξάγεται η φετινή 55η Eurovision. Τα υποψήφια τραγούδια θα ακουστούν για πρώτη φορά στις 5 Μαρτίου σε ειδική εκπομπή (ΝΕΤ, 22.00), την οποία θα παρουσιάσουν η Δέσποινα Φαγκρά και η Δήμητρα Ακριώτου. Η βραδιά του ελληνικού τελικού θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, την ίδια ώρα, με οικοδέσποινες τη Ρίκα Βαγιάννη και την Τζένη Μπαλατσινού. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι, ύστερα από κλήρωση που έγινε στο Όσλο, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην πρώτη δεκάδα του πρώτου ημιτελικού στις 25 Μαΐου. Ο δεύτερος ημιτελικός γίνεται στις 27 Μαΐου και ο τελικός στις 29 του μήνα.
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: