Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ο Γιάννης Λάτσιος «βάζει φωτιά» στην Ελένη

Φανερά εκνευρισμένη εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (07/12) η Ελένη Μενεγάκη. Να ήταν τα νούμερα πάλι της εκπομπής, να ήταν κάτι πιο προσωπικό, κανείς δεν ήξερε.

Το πάνελ της έκανε ό,τι μπορούσε για να της φτιάξει την διάθεση, χωρίς να ξέρει τι είναι αυτό που την ταλαιπωρεί. Ελα όμως που η επικαιρότητα δεν τους άφηνε ούτε αυτούς να αγιάσουν… Ένα από τα πρώτα θέματα λοιπόν που σχολίασαν οι συνεργάτες της Ελένης ήταν η χθεσινή συζήτηση στην εκπομπή ΟΛΑ, όπου Θέμος Αναστασιάδης και Γιάννης Λάτσιος μίλησαν για μία παρουσιάστρια (που τελικά δεν κατονόμασαν) που πλήρωσε την εμμονή της και την λατρεία της με τον φακό. Νά τί την εκνεύρισε. Γιατί όμως;

«Θα σου πώ κάτι που ακούστηκε κάποτε από μία κυρία της σοουμπιζ: Είχε πει ότι εγώ ζώ μόνο όταν είμαι κάθε πρωί στον αέρα. Από εκεί και πέρα δεν έχω ζωή, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Είχε, δε, αλλοιωθεί τόσο πολύ, που η ζωή της ήταν μόνο αυτό», είπε ο Θέμος και ο διευθυντής προγράμματος του Ant1 απάντησε με ύφος: «Δεν θυμάμαι ποια το είχε πει αυτό αλλά εάν μου το έλεγε, θα της έλεγα πως κάνει λάθος γιατί στο τέλος θα το πληρώσει και στην δουλειά της».

«Φάνηκε αυτό», κατέληξε ο Θέμος.

Φάνηκε; Τί φάνηκε; Πώς ακριβώς φάνηκε; Φάνηκε γιατί σταμάτησε το πρωινό η παρουσιάστρια, ή φάνηκε γιατί είδε την εκπομπή της να μην πηγαίνει καλά; Η Ελένη Μενεγάκη πριν παίξει το απόσπασμα, είπε στον αέρα της εκπομπής ότι το κουίζ δεν την ενδιαφέρει, ούτε και θέλει να το λύσει, αν αυτό είναι κάτι που το ξεκίνησε ο πρώην σύζυγός της. Μόλις όμως διαπίστωσε ότι την συζήτηση δεν την είχε ξεκινήσει ο Γιάννης Λάτσιος, αλλά ο παρουσιαστής του ΟΛΑ, δικαιολόγησε τον πρώην σύζυγό της και άρχισε την ανάλυση: «Αν και μου είναι δύσκολο, να τα βάλουμε κάτω και να λύσουμε το μυστήριο. Ποιες έχουν κάνει λοιπόν πρωινό; Ρούλα Κορομηλά, Μαριέτα Χρουσαλά, Κατερίνα Λάσπα, Ελντα Πανοπούλου, Μαρία Μπακοδήμου, Πόπη Χατζηδημητρίου, Αλεξάνδρα Πασχαλίδη».

Ολες τις έβαλε κάτω η Ελένη! Εφτασε, δε, μέχρι την Δέσποινα Καμπούρη, την Βίκυ Καγιά, την Ράνια Θρασκιά, την Νίκη Κάρτσωνα και την Σίσσυ Χρηστίδου. Πέταξε εντωμεταξύ και το όνομα Ναταλία Γερμανού. Τι σημασία έχει εάν η Ναταλία κάνει εκπομπή το σαββατοκύριακο; Πριν από λίγες ημέρες είχε «πετάξει» μέσω της στήλης της στο ΟΚ τις σπόντες της για την Μενεγάκη, λέγοντας ότι υπάρχουν εκπομπές που κάνουν χαμηλά νούμερα και συνεχίζονται χωρίς να υπάρχει καμία πιθανότητα να κοπούν. Της το φυλάει η Ελένη είναι φανερό…
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: