Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ο Σάκης φέρνει την Έλενα Παπαρίζου στο “X-Factor”!

Μια εμφάνιση έκπληξη ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου στο επιτυχημένο talent show του Ant1. Η γνωστή τραγουδίστρια θα βρεθεί στο πλατό του “X-Factor” για να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες.

Η Έλενα φαίνεται πως ήταν ο διακαής πόθος των ανθρώπων του talent show, οπότε ποιος καλύτερος να την πείσει να βρεθεί στο πλατό, από τον οικοδεσπότη-παρουσιαστή της εκπομπής Σάκη Ρουβά. Ο γνωστός τραγουδιστής, άλλωστε, πέρα από το ότι εκτιμά πολύ την Έλενα, θέλει να την ακούσει να τραγουδά μαζί με τους διαγωνιζόμενους.

Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, ο Σάκης Ρουβάς ήταν αυτός που ανέλαβε την αποστολή να “πείσει” την Έλενα, για να εμφανιστεί στο live, και, όπως φαίνεται, πέτυχε τον σκοπό του.
Η γνωστή τραγουδίστρια, που αποθεώνεται από το κοινό σε κάθε της εμφάνιση, απάντησε θετικά στο σταθμό και σύντομα θα την δούμε on stage. Το μόνο που μένει είναι να οριστεί η ακριβής ημερομηνία, καθώς το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο με τις κοινές εμφανίσεις που κάνει στο “Διογένης Studio”, με τον Ασντώνη Ρέμο.

Το σίγουρο είναι πως η Έλενα έδωσε το πράσινο φως και μένει να βρεθεί η χρυσή τομή για να την δούμε να τραγουδά στο “X-Factor”!
Tlife, Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: