Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Α. Βίσση: "Αγάπη είναι να αγαπάς την αλήθεια του άλλου"

«Η κρίση θέλει Βίσση» είναι το σύνθημα από τη σημερινή συνέντευξη της Άννας Βίσση στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον real fm 97,8.

Η Άννα συγκίνησε με το μήνυμα αγάπης της, δηλώνοντας, «αγάπη είναι να αγαπάς την αλήθεια του άλλου», ενώ ομολόγησε ότι μεγάλες σχέσεις στη ζωή της είχε ελάχιστες και παρ’ όλα τα κοινά ή αντίθετα στοιχεία που είχε με τον σύντροφό της, αυτό που την έκανε να φεύγει ήταν όταν εκείνος δεν αντιλαμβανόταν τη σημασία της μουσικής στη ζωή της.

Κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής συνέντευξης, έγινε σύνδεση με το στούντιο του Alpha και την Ελένη Μενεγάκη.

Η μαγεία υπάρχει ακόμη, είπε η Άννα για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα. «Νιώθω ότι δεν είναι παρελθόν... μόνο το μέλλον περιμένω από αυτήν τη σχέση.... Ανυπομονώ για τα επόμενα». Παραδέχτηκε ότι ετοιμάζουν νέα όπερα μαζί, μετά την επιτυχία με τους «Δαίμονες» και τη «Μάλα», ενώ από τον αέρα του Alpha θα μεταδοθεί και το ριάλιτι σόου, σχετικά με τη ζωή και την καριέρα της.

Το νέο cd της Άννας Βίσση με 10 ολοκαίνουργια τραγούδια κυκλοφορεί εκτάκτως αυτήν την Παρασκευή με τη Realnews και θα παραμείνει στα περίπτερα και Σάββατο και Κυριακή.


real

Δεν υπάρχουν σχόλια: