Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Έκλεισε το fanclub της Δέσποινας Βανδή

Ένα από τα μεγαλύτερα fan club της Δέσποινας Βανδή το vandiworld.gr ανακοίνωσε πως κλείνει λόγω της απογοητευτικής της πορείας της τραγουδίστριας τα τελευταία τρία χρόνια:

"Το vandiworld μετά από 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας κλείνει τον κύκλο του. Η ιδρυτική ομάδα πήρε αυτή την απόφαση συνεκτιμώντας τη πορεία της καριέρας της Δέσποινας Βανδή τα τελευταία 3 χρόνια που είναι άκρως απογοητευτική. Το vandiworld θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του που το έφεραν στη πρώτη θέση ανάμεσα σε fanclubs καλλιτεχνών. Η επιτυχία δεν ήρθε τυχαία. 5 χρόνια γεμάτα αποκλειστικότητες και νέα, από την αποκλειστική συνέντευξη των μελών στη Δέσποινα Βανδή, μέχρι την αποκλειστική συνέντευξη του Schiller, ως και την παγκόσμια πρώτη μετάδοση του Sunday. Ήταν ένα ταξίδι που απολαύσαμε όλοι μας, και όπως όλα τα ωραία έχουν ενα τέλος, έτσι και το vandiworld αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του."

Η δισκογραφική εταιρεία της Δέσποινα Βανδή, εξέδωσε επίσημο δελτίο τύπου:
"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το FORUM "vandiworld.gr" ουδέποτε ήταν το official fan club της Δέσποινας Βανδή. Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε και δεν υπάρχει "Official Fan Club" της Δέσποινας Βανδή.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που υποστηρίζουν τους καλλιτέχνες που αγαπάνε, δημιουργώντας "Unofficial Fan Clubs", που με αυτό τον τρόπο δείχνουν την αγάπη τους στον καλλιτέχνη και δεν προσπαθούν μέσω αυτών των ενεργειών να εκμεταλλευτούν καταστάσεις και "ονόματα" για προσωπικό τους συμφέρον.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

The Spicy Team

Όπως διαβάσαμε στο yupi.gr η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ δυσαρεστημένη με το θέμα που έχει προκύψει.
«Δεν είναι το επίσημο fan club» δηλώνει στο Yupi άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Δέσποινας Βανδή. «Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν ένα gossip forum και αποφάσισαν να διαφημιστούν χρησιμοποιώντας το όνομά της. Επειδή το θέμα έχει πάρει διαστάσεις, η Δέσποινα έχει ήδη επικοινωνήσει με τους δικηγόρους της και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: