Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Πρεμιέρα απόψε για το DANCING WITH THE STARS

DANCING WITH THE STARS ΜΕ ΤΗ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

14 αστέρια θα χορέψουν ζωντανά στον ΑΝΤ1
την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 9 το βράδυ

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
Αλέξης Κωστάλας, Φωκάς Ευαγγελινός
Γιάννης Λάτσιος, Έρρικα Πρεζεράκου

Η πολυαναμενόμενη στιγμή έφτασε. Από την Κυριακή 20 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ, ο ΑΝΤ1 παραδίδει μαθήματα χορού! 14 διάσημες προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης, του αθλητισμού, της μουσικής και όχι μόνο, θα στρωθούν στο χορό, ζωντανά στο ballroom του ΑΝΤ1! Και μας τους παρουσιάζει η πάντα υπέροχη Ζέτα Μακρυπούλια.

Πέρυσι το DANCING WITH THE STARS, με τα πρώτα χορευτικά του βήματα, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της τηλεοπτικής σεζόν με μέσο όρο 38,2% στο σύνολο των τηλεθεατών και 36,8% στο 15-44, ενώ σε όλα τα γυναικεία κοινά ξεπέρασε το 40% φτάνοντας το 51,6% στις νεαρές γυναίκες. Φέτος το show - φαινόμενο επιστρέφει με τον αέρα του πρωταθλητή, για να μας καταπλήξει! Επιπλέον, εκτός από μοναδικό θέαμα και διασκέδαση, το DANCING WITH THE STARS θα προσφέρει και φέτος κάτι πολύ σημαντικότερο: την οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού MAKE A WISH ("Κάνε-μια-Ευχή" Ελλάδας και Κάνε-Μια-Ευχή Κύπρου), ο οποίος πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Συμμετέχοντας στην ψηφοφορία ο καθένας μας θα συμβάλει στο σημαντικό αυτό σκοπό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μας παρουσιάζει αυτή την Κυριακή τα 14 αστέρια του DANCING WITH THE STARS που θα σχηματίσουν ζευγάρια με επαγγελματίες χορευτές και κάθε Κυριακή θα διαγωνίζονται σε μια διαφορετική ballroom ή latin χορογραφία. Παράλληλα, η Μαίρη Συνατσάκη θα μας μεταφέρει το κλίμα και τις αντιδράσεις από το green room, την ώρα που τα ζευγάρια θα αξιολογούνται από την ανανεωμένη επιτροπή.

Η μεγάλη νικήτρια του περσινού DANCING WITH THE STARS, πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και δημιουργός του συστήματος γυμναστικής Replayce Έρρικα Πρεζεράκου, επιστρέφει στο πλατό του show, αυτή τη φορά ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Στο πλευρό της, ο μουσικολόγος Αλέξης Κωστάλας, ο χορογράφος και χοροδιδάσκαλος Φωκάς Ευαγγελινός και ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος.

Στη μεγάλη πρεμιέρα του show, θα γνωρίσουμε τους διάσημους διαγωνιζόμενους και θα πάρουμε μια γεύση από τις χορευτικές τους ικανότητες. Τα αγόρια θα χορέψουν cha cha και τα κορίτσια tango. Θα γνωρίσουμε ακόμα την ανανεωμένη ομάδα των επαγγελματιών παρτενέρ τους και θα δούμε αποσπάσματα από τις πρώτες πρόβες των ζευγαριών. Στην πρεμιέρα του DANCING WITH THE STARS δεν θα έχουμε καμία αποχώρηση, ωστόσο οι κριτές θα βρίσκονται φυσικά εκεί, για να πουν τις πρώτες εντυπώσεις τους.

Ποιοι θα τολμήσουν να ανέβουν φέτος στην πίστα του DANCING WITH THE STARS; Και ποιοι θα καταπλήξουν θεατές και κριτές;

Ραντεβού με τα αστέρια την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, στο λαμπερό ballroom του ΑΝΤ1!

Δεν υπάρχουν σχόλια: