Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Απόψε IRON CHALLENGE στον ΑΝΤ1

IRON CHALLENGE: Ο Μιχάλης Ζαμπίδης υπερασπίζεται τον παγκόσμιο τίτλο του το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 22:00

Παρουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας
Guests οι Vegas, Νίκη Πόντε, TU, Bo & Christina S και Dead Prezz

Αυτό το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 10 το βράδυ, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει το απόλυτο kick boxing show! O αγαπημένος μας Iron Mike, ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του King of the Ring σε μια σκληρή αναμέτρηση με τον Τούρκο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ali Gunyar.

Όλα αυτά θα συμβούν στη θεαματική διοργάνωση IRON CHALLENGE που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη συμμετοχή σπουδαίων Ελλήνων kick boxers, ανδρών και γυναικών.

Όμως, αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός θα είναι παράλληλα και ένα μοναδικό ψυχαγωγικό event! Εκτός από το συναρπαστικό θέαμα του kick boxing, το IRON CHALLENGE θα μας προσφέρει και ξεχωριστά live performances από γνωστούς καλλιτέχνες. To event θα παρουσιάσει ο Σάββας Πούμπουρας. Παρουσιαστής on stage θα είναι ο Σταμάτης Μιτούσης, ενώ η Ελένη Καρποντίνη στο red carpet θα υποδέχεται τους επώνυμους καλεσμένους.

Οι Vegas, ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά urban pop συγκροτήματα, θα ξεσηκώσουν το στάδιο με γνωστές επιτυχίες τους.

Ακόμη, θα απολαύσουμε δύο ταλέντα που ξεχώρισαν στο φετινό X FACTOR. Η Νίκη Πόντε θα ερμηνεύσει ζωντανά το κομμάτι "Ι dont wanna dance", μία από τις υποψηφιότητες για τον διαγωνισμό της Eurovision που έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ οι TU θα αφιερώσουν στον Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Ali Gunyar ένα τραγούδι που έγραψαν ειδικά για τη μεγάλη τους αναμέτρηση στο IRON CHALLENGE.

O BO και η Christina S θα ερμηνεύσουν την επιτυχία τους "Κάνε με να τρελαθώ", ενώ οι Dead Prezz, που αναδείχθηκαν στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο", θα μας παρουσιάσουν ένα θεαματικό action χορευτικό.

Η διοργάνωση IRON CHALLENGE γίνεται με την υποστήριξη του ANT1.

Το πιο μαχητικό σπορ συναντά το απόλυτο μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 10 το βράδυ, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θάνος Γκομόζιας

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Λίτα Μπούτση

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Θέμης Μερτύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: