Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πρεμιέρα απόψε για το "BOTRINI'S PROJECT"

BOTRINI'S PROJECT
Τετάρτη στις 21:00
Ένα καινούργιο εστιατόριο που διεκδικεί μία θέση στο γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Δώδεκα άνθρωποι που ξεκινούν από το μηδέν για να φτάσουν στην κορυφή. Ένας διακεκριμένος σεφ, ο Έκτορας Μποτρίνι, που παίρνει το ρίσκο να κάνει και τα δύο πραγματικότητα.
Η κουζίνα ενός εστιατορίου είναι ένας χώρος γεμάτος πάθος και ένταση: Εκεί οι άνθρωποι δημιουργούν, συνεργάζονται, διαφωνούν, ενώ αισθάνονται την πίεση του χρόνου και την ανάγκη να εκτελέσουν τη δουλειά τους άψογα, καθημερινά.
Ένα εστιατόριο δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά για πολύ καιρό χωρίς το σωστό μίγμα ανθρώπων.
Η σύνθεση της ομάδας της κουζίνας μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία ή την αποτυχία. Αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι καθώς έχει ήδη στήσει δύο επιτυχημένα και πολυβραβευμένα εστιατόρια.
Ο Έκτορας όμως γνωρίζει επίσης πολύ καλά ότι αν ψάξεις προσεκτικά, μπορείς να ανακαλύψεις κρυμμένους θησαυρούς στα πιο αναπάντεχα μέρη: Ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν την απαιτούμενη επαγγελματική κατάρτιση αλλά έχουν το ταλέντο, την αποφασιστικότητα και τον ζήλο να μάθουν και να εξελιχθούν. Το μόνο που χρειάζονται είναι μία ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: