Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ

Πρεμιέρα: ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 21:00

Ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος αναστατώνουν τα μαγαζιά της Αθήνας
Είναι τηλεπαιχνίδι; Όχι μόνο…

Είναι φάρσες; Όχι μόνο…

Είναι το ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ και δεν περιγράφεται!

Αν ξαφνικά η παρέα σας αρχίσει να φέρεται περίεργα… Αν κάποιος φίλος σας κάνει απίστευτα πράγματα στο εστιατόριο ή στην καφετέρια που κάθεστε… Μη φοβηθείτε, δεν τρελάθηκε. Πλάκα κάνει! Ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος έχουν όρεξη για πλάκα και έρχονται την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, να αναστατώσουν τις καφετέριες, τα εστιατόρια και τα μπαρ της Αθήνας!

Στο ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ μπορεί να συμμετέχετε ακόμη κι εσείς, χωρίς να το ξέρετε! Υποψήφιοι παίκτες είστε όλοι εσείς που κάθεστε ανυποψίαστοι σε ένα μαγαζί, παρέα με τους φίλους σας. Ένα από τα τραπέζια μπορεί να μοιάζει συνηθισμένο σαν όλα τα άλλα… αλλά δεν είναι! Ένα τραπέζι σας κάνει πλάκα! Διαθέτει κρυφά μικρόφωνα, κρυφές κάμερες, ένα κρυμμένο ακουστικό και δύο κρυμμένους… παρουσιαστές!


Η ομάδα του παιχνιδιού μπορεί να πλησιάσει έναν από εσάς και να του προσφέρει ένα χρηματικό έπαθλο με αντάλλαγμα να παίξει στο "Πλάκα κάνεις", χωρίς να το πάρει χαμπάρι η παρέα του. Αν δεχθείτε, θα πρέπει να εκτελέσετε με επιτυχία πέντε δοκιμασίες που θα σας αναθέσουν. Θα εφοδιαστείτε κρυφά με ακουστικό και μικρόφωνο και θα επιστρέψετε στο τραπέζι σας, σα να μη συνέβη τίποτα! Από εκεί και πέρα θα πρέπει να κάνετε ό,τι περίεργο και τρελό σας ζητήσουν οι δύο παρουσιαστές του παιχνιδιού, χωρίς να χάσετε την άνεσή σας, χωρίς να τα παρατήσετε και κυρίως, χωρίς να καταλάβουν οι φίλοι σας ότι τους κάνετε πλάκα!

Ίσως σας ζητήσουν να αλλάξετε θέση τρεις φορές. Ίσως πάλι σας πουν να πιείτε την μπύρα του διπλανού σας, να σπάσετε όλα τα ποτήρια ή να φιλήσετε τη σερβιτόρα! Όσο προχωρούν οι δοκιμασίες, τόσο δυσκολεύουν. Αν αποδείξετε ότι ξέρετε να κάνετε πλάκα, μπορεί να κερδίσετε μέχρι και 4000 ευρώ! Προσοχή όμως, μη σας καταλάβει η παρέα σας, γιατί τότε τα χάνετε όλα!

Εσείς πόση πλάκα μπορείτε να αντέξετε; Από την Τετάρτη 9 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος θα σας παρασύρουν στην πιο τρελή πλάκα που κάνατε ποτέ!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θάνος Γκομόζιας

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Σοφία Καλλίδου

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Αντώνης Μάτσος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Γιώργος Λύγγρης

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Τζώρτζης Ποφάντης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: J.K. Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια: