Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Οι νικητές των 2008 Europe Music Awards!

Αν και η Britney δεν παρεβρέθηκε για να παραλάβει το βραβείο της, κέρδισε δύο βραβεία στα 2008 Europe Music Awards- για Album of the Year και Act of 2008. Οι άλλοι μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν οι οικοδεσπότες του VIP Bar, 30 Seconds To Mars, οι οποίοι κέρδισαν επίσης δύο βραβεία, Rock out και Video Star.

Αλλά το κοινό έδειξε την τεράστια δύναμη της ψήφου του όταν επέλεξε τον Rick Astley για το βραβείο του Best Act Ever. O Rick δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί στα βραβεία και εκμεταλλευόμενοι της απουσίας του, οι παρουσιαστές Katy Perry και Perez Hilton χόρεψαν με το τραγούδι του.

Στην δήλωσή του, ο Astley είπε: "Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή που οι θαυμαστές μου δούλεψαν τόσο σκληρά για να κερδίσω το βραβείο του Best Act Ever στα φετινα MTV Europe Music Awards. Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν υποψήφιος στα EMAs και πραγματικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν".

Ο Sir Paul McCartney, επίσης τιμήθηκε με ένα ειδικό βραβείο- αυτό του Ultimate Legend Award- το οποίο παρουσίασε ο τραγουδιστής των U2, Bono.

Αυτή είναι η λίστα των νικητών:

Most Addictive Track: P!nk ‘So What’
Video Star: 30 Seconds To Mars ‘A Beautiful Lie’
Headliner: Tokio Hotel
Ultimate Urban: Kanye West
Rock Out: 30 Seconds To Mars
Artists Choice: Lil Wayne
Act of 2008: Britney Spears
Ultimate Legend: Sir Paul McCartney
Album of the Year: Britney Spears Blackout
Europe’s Favourite Act: Emre Aydin (Turkey)
New Act: Katy Perry
Best Act Ever: Rick Astley

Δεν υπάρχουν σχόλια: