Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Ο Σάκης Έγινε Δολοφόνος!

Πρωταγωνιστεί σε αμερικάνικη ταινία...


Φέτος φαίνεται πως είναι η χρονιά του Σάκη Ρουβά, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις όλο και αυξάνονται. Εκτός από το X- Factor live, o Σάκης κάνει πρόβες για τις εμφανίσεις του, μαζί με τις αδερφές Μαγγίρα, στις παλιές Χάντρες στο Θησείο ενώ σε λίγο καιρό ξεκινούν οι προετοιμασίες για τη Eurovision. Η πιο σπουδαία είδηση, όμως, προέρχεται από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, καθώς σε λίγους μήνες θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά τον Σάκη ως πρωταγωνιστή σε χολιγουντιανή παραγωγή, σε έναν άλλο ρόλο ιδιαίτερα σκοτεινό!
Ο 36χρονος τραγουδιστής πρωταγωνιστεί στην ταινία Duress (απειλή βίας) όπου θα υποδυθεί τον ψυχοπαθή -και ταυτόχρονα χαρισματικό- δολοφόνο Άμπνερ Σόλβι. Αυτή θα είναι η δεύτερη κινηματογραφική απόπειρα του Σάκη μετά την ερμηνεία του στην ταινία Alter Ego, που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.
Τα γυρίσματα του Duress έχουν ήδη ολοκληρωθεί και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες την 1η Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν, ο Σάκης φροντίζει να περνά όσο πιο πολύ ώρα μπορεί με τις δύο γυναίκες της ζωής του: Tην Κάτια Ζυγούλη και τη νεογέννητη κόρη τους.

www.yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: