Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Τον Δεκέμβριο το άλμπουμ της Spears

Στην κορύφωση της δημοτικότητας του Νο1 hit single της, "Womanizer", η Britney Spears επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του έκτου της album Circus (Jive Records) την ημέρα των
γενεθλίων της στις 2 Δεκεμβρίου.

Η παγκοσμίως γνωστή superstar απασχόλησε πρόσφατα τα media, όταν έσπασε το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη άνοδο τραγουδιού στο Νο1 του Billboard Hot 100 Singles chart. Το νέο της single, "Womanizer" εκτοξεύθηκε από το Νο96 στο Νο1, πουλώντας 286.000 downloads την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Το "Womanizer" έχει το ρεκόρ για τις περισσότερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας για γυναίκα καλλιτέχνη (από τότε που το Nielsen Soundscan ξεκίνησε τη μέτρηση ηλεκτρονικών πωλήσεων το 2003). Εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το single και το video βρίσκονται στο top 5 στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, την Ιαπωνία, τη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Δανία.

Το "Circus" επανασυνδέει τη Spears με συνεργάτες όπως οι Max Martin, Danja και Bloodshy & Avant. Η παραγωγή του "Circus", έγινε από Dr. Luke και Benny Blanco.

Η Britney Spears είναι μια από τις καλλιτέχνιδες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις των τελευταίων δεκαετιών και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 62 εκατομμύρια album παγκοσμίως : …Baby One More Time (1999), Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003) και Blackout (2007).
Το "Womanizer" είναι το ένατο Νο1 single της Brithney.

Tracklist:
1. Womanizer
2. Circus
3. Out From Under
4. Kill The Lights
5. Shattered Glass
6. If U Seek Amy
7. Unusual You
8. Blur
9. Mmm Papi
10. Mannequin
11. Lace and Leather
12. My Baby

Bonus κομμάτι:
13. Radar

Δεν υπάρχουν σχόλια: