Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Αντώνης-Ζέτα: Το Φιλί

Επισημοποίηση της επανασύνδεσης


Αντώνης και η Ζέτα είναι και πάλι μαζί! Tο ζευγάρι επιβεβαίωσε τις φήμες για επανασύνδεση με ένα φιλί στο στόμα μπροστά στα φλας των φωτογράφων το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Ζέτα Μακρυπούλια έφτασε στο Αθηνών Αρένα για την πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου, κάθισε σε κεντρικό τραπέζι με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου και παρακολούθησε το πρόγραμμα του αγαπημένου της.

Τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι βρισκόταν μαζί όλο και πιο συχνά μέσω του Θέμη Γεωργαντά, που είναι κοινός τους φίλος. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζέτα είχε δηλώσει ότι εξακολουθεί να τρέφει αισθήματα για τον πρώην σύντροφό της και δεν απέκλειε το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί.
«Ο Αντώνης και η Ζέτα έχουν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά. Θέλουν να νιώσουν σίγουροι ο ένας για τον άλλο και μόνο τότε θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ωστόσο, οι δυο τους δείχνουν να έχουν ερωτευτεί ξανά, καθώς συμπεριφέρονται όπως τις πρώτες ημέρες του έρωτά τους, πριν από εννιά χρόνια» σχολιάζει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Από το ΟΚ! που κυκλοφορει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: