Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Η Πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά στο Strarz

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Σάκη Ρουβά στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας είναι γεγονός! Ο μεγαλύτερος έλληνας pop star επιστρέφει ανατρέποντας τα δεδομένα της διασκέδασης στην πόλη.
Ο Σάκης Ρουβάς, στο καλύτερο σημείο της πορείας του, μαζί με τη Μπέττυ και τη Ματθίλδη Μαγγίρα, το Μίνω Θεοχάρη, το μουσικό συγκρότημα Cabin 54, τον Dj Νίκο Μορφέση και τους νέους τραγουδιστές Τάσο Φωτιάδη και Αντιγόνη Τσιπλακίδη, θα απογειώνουν το κοινό σ'ένα μοναδικό πάρτυ κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο κορυφαίος Φωκάς Ευαγγελινός.

To «Starz» ανακαινίσθηκε πλήρως και μεταμορφώθηκε σ'ένα λιτό, υπερσύγχρονο χώρο τριών επιπέδων για να φιλοξενήσει τον ταλαντούχο performer και τις αδερφές Μαγγίρα σ΄ένα θέαμα γεμάτο ενέργεια, κίνηση, χιούμορ, σάτιρα και συναίσθημα.

Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Τόνυ Κονταξάκης, τον φωτισμό και τα video έχει σχεδιάσει ο Πάρης Αναγνωστόπουλος, το σκηνικό έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Καρβουτζής και την επιμέλεια ήχου ο Ηλίας Σεργόπουλος. Τα ευρηματικά κείμενα υπογράφουν οι αδελφές Μαγγίρα και ο Μίνως Θεοχάρης. Τα κοστούμια της Μπέττυ και της Ματθίλδης είναι Vassilios Kostetsos και επιμελήθηκε ο Γιώργος Σεγρεδάκης ενώ τις περούκες ο Χρόνης Τζίμος.

STARZ
Αγίων Ασωμάτων 1, Θησείο
Πέμπτη-Παρασκευή- Σάββατο στις 23:00
Είσοδος: 20€
Φιάλη απλή: 150€ (4 άτομα)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3224553

Δεν υπάρχουν σχόλια: