Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Σάρωσε στα American Music Awards ο Chris Brown

Ο Chris Brown είναι ο μεγάλος νικητής των American Music Awards καθώς έφυγε από την τελετή απονομής έχοντας κερδίσει τρία βραβεία.

Ο σταρ της R&B αναδείχθηκε νικητής στις κατηγορίες Artist of the Year, Pop-Rock Male Artist και Soul-R&B Male Artist. Τον Chris Brown ακολούθησαν σε βραβεία ο Kanye West, η Rihanna και η Alicia Keys, οι οποίοι απέσπασαν από δύο βραβεία ο καθένας.

Η Rihanna πρόσθεσε στην συλλογή της τα βραβεία Pop-Rock Female Artist και Soul-R&B Female Artist. Ο Kanye West αναδείχθηκε νικητής στις κατηγορίες Rap-Hip-Hop Male Artist και Rap-Hip-Hop Album για το "Graduation". Η Alicia Keys από την πλευρά της απέσπασε τα βραβεία Pop-Rock Album και Soul – R&B Album για το "As I Am".

Οι Linkin Park ήταν οι νικητές στην κατηγορία Alternative Rock ενώ ο Enrique Iglesias ήταν ο νικητής στην κατηγορία Latin. Οι Daughtry κέρδισαν το βραβείο Pop-Rock Group ενώ οι Three 6 Mafia ήταν οι νικητές στην κατηγορία Rap-Hip-Hop Group.

Ο Brad Paisley απέσπασε το βραβείο Country Male Artist ενώ η Taylor Swift κέρδισε το βραβείο Country Female Artist. Οι Rascal Flatts ήταν οι νικητές στην κατηγορία Country Group ενώ η Carrie Underwood πρόσθεσε στη συλλογή της το βραβείο Country Album για το "Carnival Ride".

Η Annie Lennox τιμήθηκε από τα American Music Awards με το Award of Merit.

Μερικά βιντεάκια από τα βραβεία:

Rihanna - Rehab




Beyonce- Single Ladies




The Jonas Brothers - Tonight


Δεν υπάρχουν σχόλια: