Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Η "Αλίκη" πήγε μπουζούκια για τον Κώστα της!


Μια «Αλίκη» στα μπουζούκια για τα μάτια του καλού της! Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος της έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Μπορεί να μην... ευτύχησε ως τηλεοπτική Αλίκη Βουγιουκλάκη (μια και το πολυσυζητημένο σίριαλ «Εχω ένα μυστικό» πάτωσε από πλευράς τηλεθέασης, ενώ «χτυπήθηκε» και από τους τηλεκριτικούς), όμως δεν πτοήθηκε. Και ξανθιά έγινε -μέχρι στιγμής μάλιστα δεν το έχει μετανιώσει, καθώς οι περισσότεροι της λένε ότι της ταιριάζει το πλατινέ χρώμα- και τον Καραφώτη έχει στο πλευρό της.

Οπως είναι φυσικό, δεν μπορούσε να γιορτάσει τον ερχομό του 2009 μακριά απ' τον (ξαναζεσταμένο) έρωτά της. Η «γατούλα» της TV βρέθηκε στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κώστας μαζί με την Πέγκυ Ζήνα και τον Νίνο και τον χάρηκε εν δράσει. Ηταν λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ όταν πέρασε την είσοδο του μαγαζιού. Ο μετρ την οδήγησε σε ένα απ' τα πρώτα τραπέζια. Ολα ήταν έτοιμα για την Κατερίνα και τις φιλενάδες της, που γλέντησαν μέχρι το πρωί. Με έντονο μακιγιάζ και μπουκλέ μαλλί απολάμβανε το πρόγραμμα του Κώστα και φαινόταν καθαρά ότι «λιώνει» για πάρτη του. Μερακλωμένη με το show του, επιστράτευσε το κινητό της και δεν σταμάτησε να τον τραβάει φωτογραφίες. Για τέτοιο έρωτα μιλάμε!

Η Παπουτσάκη καμάρωνε τον Κωστάκη, ωστόσο είχε και τις φιλενάδες της από πολύ κοντά. Κάθε τρεις και λίγο αγκαλιάζονταν και τραγουδούσαν όλες μαζί τα σουξέ του Καραφώτη. Εκείνος, πάλι, κοιτούσε το κορίτσι του μες στα μάτια και έδειχνε να χαίρεται ιδιαίτερα καθώς η καλή του δεν έριξε ούτε μια ματιά εκτός πίστας. Οσο για το styling της, αναπόφευκτα συζητήθηκε. Επιλέγοντας μοβ μπλουζάκι που από τη μια πλευρά είχε πολύ (μα παρά πολύ) φαρδύ μανίκι τύπου πεταλούδα και από την άλλη τον ώμο ακάλυπτο, η Κατερίνα δεν απέφυγε τα καυστικά σχόλια απ' τους fashionistas. Το gossip φούντωσε όταν ο τραγουδιστής πήγε στο τραπέζι της καλής του και δεν έλεγε να φύγει. Τι σου κάνει ο έρωτας...

Από την "Espresso"

Δεν υπάρχουν σχόλια: