Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

DVD: Τρείς επιλογές για την εβδομάδα

1. Γουολ-Υ
Μετά από εκατοντάδες χρόνια μοναξιάς, που έκανε αυτό που τον είχαν φτιάξει να κάνει, ο ΓΟΥΟΛ-Υ (Γενικός Οριστικός Υπεύθυνος Oχετού Λύτρωσης – Υδρόγειος!) ανακαλύπτει έναν καινούριο σκοπό στη ζωή του (εκτός απ' το να μαζεύει μικροαντικείμενα) όταν συναντά ένα κομψό ερευνητικό ρομπότ που ονομάζεται ΕΥΑ. H ΕΥΑ συνειδητοποιεί ότι ο ΓΟΥΟΛ-Υ έχει ανακαλύψει τυχαία το κλειδί για το μέλλον του πλανήτη και σπεύδει πίσω στο Διάστημα να αναφέρει τα ευρήματά της στους ανθρώπους (που περιμένουν ανυπόμονα την είδηση ότι μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στη Γη). Στο μεταξύ ο ΓΟΥΟΛ-Υ ακολουθεί την ΕΥΑ διασχίζοντας το γαλαξία και θέτει σε κίνηση μια από τις πιο συναρπαστικές κωμικές περιπέτειες που έχουν προβληθεί ποτέ.

2. Bangkok: Επικίνδυνη Αποστολή
H ζωή ενός επαγγελματία δολοφόνου (Νίκολας Κέιτζ), παίρνει μια αναπάντεχη τροπή, όταν βρίσκεται στην Ταϊλάνδη για να εκτελέσει κάποια συμβόλαια θανάτου. Στη Μπανγκόκ συναντά τον Κονγκ, έναν μικροαπατεώνα του δρόμου, τον οποίο προσλαμβάνει για να τον βοηθήσει στην υπόθεση, με απώτερο στόχο να τον σκοτώσει στο τέλος ώστε να καλύψει κάθε ίχνος. Καθώς παρασύρεται από τη μεθυστική γοητεία της Μπανγκόκ, ο Τζο αρχίζει να αμφισβητεί τη μοναχική του ύπαρξη και απογοητεύει τον μαθητή του, τη στιγμή που ο Σουράτ αποφασίζει να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση.

3. Ο Κος Κανένας
Μέσα από σειρά τυχαίων και ανατρεπτικών γεγονότων, το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών εξαρτάται από την ψήφο ενός ανθρώπου!Ο Μπαντ Τζόνσον (Κέβιν Κόστνερ) είναι ένας απαθής, αξιαγάπητος και αποτυχημένος άντρας που όλη την ημέρα πίνει μπύρες και η ζωή του απλά κυλά και τον προσπερνά . Το μοναδικό λαμπρό σημείο στην ζωή του είναι η πρόωρα ανεπτυγμένη δωδεκάχρονη κόρη του, η οποία φροντίζει και τους δυο τους. Μέχρι την ημέρα των εκλογών οπότε κατά λάθος πυροδοτεί μια σειρά καταστάσεων στις εκλογές που όλες έρχονται και εξαρτώνται από μία ψήφο....αυτή του πατέρα της! Ξαφνικά ο Μπαντ Τζόνσον, ‘Ο Κος Κανένας’, γίνεται η φωνή όλων, καθώς ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι η ψήφος του, είναι αυτή που θα καθορίσει εκλογή του επόμενου προέδρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: