Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ: "BIG IN JAPAN" ΣΤΟΝ ALPHA

Από την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 21:45

Η αγαπημένη, γλυκιά και ταλαντούχα Καλομοίρα έρχεται στην τηλεόραση του Alpha για να μας παρασύρει με το κέφι και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της στην πιο αστεία, φαντασμαγορική παιχνιδομηχανή του κόσμου.

Το «Big in Japan» είναι ένα γιαπωνέζικο τηλεπαιχνίδι, που έρχεται για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος θα μεταδίδεται παράλληλα σε 17 χώρες.
12 Έλληνες, έξι αγόρια και έξι κορίτσια, θα βρεθούν στο Τόκιο και θα προσπαθήσουν να «επιβιώσουν» παίρνοντας μέρος σε ξεχωριστά παιχνίδια και δοκιμασίες.
Οι συμμετέχοντες, εκτός από τη χαρά του παιχνιδιού, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την Ιαπωνική κουλτούρα αλλά και να ζήσουν μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα.
Οι παίκτες, οι οποίοι θα κατοικούν όλοι μαζί σ’ ένα σπίτι, θα συμμετέχουν ομαδικά, αλλά παράλληλα θα ανταγωνίζονται και μεταξύ τους, σε παράξενα αλλά και αστεία γιαπωνέζικα παιχνίδια.
Έπαθλα και τιμωρίες θα περιμένουν νικητές και χαμένους.
Οι νικητές από τα παιχνίδια θα επιβραβεύονται με ένα έπαθλο, ενώ οι χαμένοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια γιαπωνέζικη τιμωρία!
Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με τους παίκτες του μεγάλου τελικού να διεκδικούν ένα μεγάλο έπαθλο αντάξιο της δυνατής εμπειρίας που θα ζήσουν στη χώρα του «Ανατέλλοντος Ηλίου»

Ο Alpha μας προσκαλεί να ζήσουμε μοναδικές στιγμές χαράς μ’ ένα παιχνίδι – σόου που θα ανατρέψει τα τηλεοπτικά δεδομένα, με παρουσιάστρια την Καλομοίρα σ’ έναν ρόλο που θα μας εντυπωσιάσει και θα μας ταξιδέψει νοερά σε μια μαγική χώρα που θα μας κάνει όλους και πάλι παιδιά.

Αρχισυνταξία: Νάνσυ Αντωνίου
Σκηνοθεσία: Νικόλας Δημητρόπουλος
Παραγωγή: STUDIO ATA

Δεν υπάρχουν σχόλια: