Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΝΥΦΗ

Σήμερα στις 22:00 στο Mega

Αυτό που όλοι περιμέναμε... η Βίκυ Σταυροπούλου επιτέλους νύφη στις ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ. Βρίσκεται όμως αντιμέτωπη με τη Θανάσιμη Πεθερά αυτοπροσώπως... τη Μπέτυ Λιβανού. Γαμπρός ο Φάνης Μουρατίδης.

Οι «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» του Mega, ταξιδεύουν στο χρόνο, πιάνουν την ιστορία από την αρχή και μας αποκαλύπτουν πως η αγαπημένη αφηγήτρια της σειράς απέκτησε αυτήν την ιδιότητα.

Η «Θανάσιμη Πεθερά» θα είναι η πρώτη ιστορία για το 2009 από την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στις 22:00, της οποίας το σενάριο συνυπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας. Για τρία επεισόδια θα δούμε την Μπέττυ Λιβανού στο ρόλο της πεθεράς, την Βίκυ Σταυροπούλου στο ρόλο της νύφης, ενώ οι δύο πρωταγωνίστριες πλαισιώνονται από γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς όπως ο Φάνης Μουρατίδης, ο Μάξιμος Μουμούρης, ο Τάσος Παλατζίδης, η Μαρία Κατσανδρή, ο Μάνος Ψηστάκης και άλλοι.

Το 1908, η Αμαλία Μαυρομιχάλη είναι εκπρόσωπος της μεγαλοαστικής τάξης της Αθήνας και διατηρεί ένα άκρως αυταρχικό καθεστώς στο αρχοντικό της. Έχει πλήρως υποταγμένους τους τέσσερις γιους της, τον Ιάκωβο, τον Σόλωνα, τον Αλκιβιάδη και τον Παυλίτο ενώ σπέρνει τον τρόμο και τον πανικό στο υπηρετικό προσωπικό του σπιτιού. Η Καλλιόπη είναι η ψυχοκόρη της και παρόλο που είναι ένα ταπεινό κορίτσι από την επαρχία γίνεται η αφορμή για να αναστατωθεί το σπίτι και η οικογένεια της πρώτης Θανάσιμης Πεθεράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: