Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: “ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ” έρχεται στον ΑΝΤ1


Κομπίνες έχουμε δει πολλές. Αυτή όμως ξεπερνά κάθε φαντασία…

Μια "αρχικομπιναδόρισσα", μαζί με τους συνεργούς της, οργανώνουν το πιο ξεκαρδιστικό κόλπο που έχουμε δει ποτέ στην τηλεόραση: υποδύονται το "σόι" ενός πλούσιου Ελληνοαμερικάνου! Έτσι ξεκινά μια μεγάλη περιπέτεια στην απολαυστική κωμική σειρά "Το σόι μου", σε σενάριο του Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία του Παναγιώτη Πορτοκαλάκη.

Η Στεφανία (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) ετοιμάζεται να φέρει σε πέρας το μεγάλο κόλπο που της έχει αναθέσει ένας μυστηριώδης τύπος ονόματι "Σμαρτ". Το σχέδιο είναι να συγκεντρώσει μερικούς καταχρεωμένους ανθρώπους και να τους βάλει να υποδυθούν τα μέλη της χαμένης οικογένειας του Τζιμ (Ακης Σακελλαρίου), ενός υιοθετημένου, πάμπλουτου Ελληνοαμερικανού. Οι συνεργοί της δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται για απάτη. Νομίζουν ότι ο ίδιος ο Τζιμ επιθυμεί να αποκτήσει έστω και μία ψεύτικη οικογένεια. Έτσι λοιπόν, η Στεφανία συγκεντρώνει σε μία νοικιασμένη βίλα τους "υποψήφιους συγγενείς" του θύματός της. Ας τους γνωρίσουμε:

Η 18χρονη κόρη της Στεφανίας, Χαρά (Δώρα Σαμψωνά), που η μητέρα της την αγαπά και την υπερπροστατεύει.
Ο εραστής της Στεφανίας, Τέλης (Απόστολος Γκλέτσος), που είναι ένας… αγαθός μαφιόζος.
Η Φιλίτσα (Λίνα Τριανταφύλλου), υποψήφια μητέρα του Τζιμ, η οποία το έριξε στο ποτό όταν ο άντρας της την παράτησε για μια νεαρή Μολδαβή.
Η Γαβριέλα (Νίκη Λάμη), σέξι φίλη της Χαράς.
Ο Σπύρος (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης), πρώην της Στεφανίας και πραγματικός πατέρας της Χαράς (κάτι που μόνο η Στεφανία γνωρίζει). Είναι παντρεμένος με τη Φανή (Δέσποινα Παπαγιάννη) κι έχει ένα γιο που είναι emo, τον Μανόλο (Γιώργος Γεροντιδάκης), και μία κόρη που πιστεύει πως είναι ηθοποιός, τη Μελίνα (Ηλέκτρα Ελληνικιώτη).
Η πληθωρική Εύα (Σοφία Βογιατζάκη), που τη ζηλεύει θανάσιμα ο άντρας της, Ιορδάνης (Ντίνος Ποντικόπουλος)
Ο ωραίος αλλά gay Αλέξης (Απόστολος Μπαχαρίδης), τον οποίο η Χαρά θα ερωτευτεί…
Τέλος, η Γεσθημανή (Τζέσυ Παπουτσή), πιστή φίλη της Στεφανίας και βοηθός της στο κόλπο. Είναι αυτή που προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες ως οικονόμος της βίλας.

Η Στεφανία ανακοινώνει σε όλους ότι, αν φέρουν σε πέρας την "αποστολή", εκείνη θα πληρώσει τα χρέη τους και επιπλέον, θα πάρουν όλοι μια υπέρογκη αμοιβή για τις υπηρεσίες τους. Πάνω όμως που αρχίζει να τους εξηγεί το κόλπο και να "μοιράζει" στον καθένα τον "ρόλο" του, καταφθάνει ο Τζιμ νωρίτερα απ ό,τι τον περίμεναν και τους αιφνιδιάζει! Και τότε συμβαίνει κάτι μοιραίο και ανατρεπτικό, που απειλεί να τινάξει το μεγάλο κόλπο στον αέρα. Με την πρώτη ματιά, ο Τζιμ και η Στεφανία νιώθουν μια ακατανίκητη έλξη ο ένας για τον άλλον. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα: υποτίθεται πως είναι αδέρφια! Ωστόσο, ο Τζιμ θα την διεκδικήσει επίμονα και εκείνη θα αρχίσει σταδιακά να γοητεύεται από την ευθύτητα του χαρακτήρα του. Αυτό θα προκαλέσει την οργή του κτητικού Τέλη, ο οποίος θα κάνει το "έργο" της Στεφανίας ακόμα πιο δύσκολο…


Θα καταφέρει η Στεφανία να κρατήσει ενωμένο αυτό το ανεκδιήγητο "σόι" και να ολοκληρώσει με επιτυχία την κομπίνα της; Η απάντηση αυτή τη σεζόν στον ΑΝΤ1 !

ΣΕΝΑΡΙΟ: Δημήτρης Αποστόλου
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Παναγιώτης Πορτοκαλάκης
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ακης Σακελλαρίου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Απόστολος Γκλέτσος, Τζέσυ Παπουτσή, Σοφία Βογιατζάκη, Δώρα Σαμψωνά, Λίνα Τριανταφύλλου, Νίκη Λάμη, Δέσποινα Παπαγιάννη, Γιώργος Γεροντιδάκης, Ηλέκτρα Ελληνικιώτη, Ντίνος Ποντικόπουλος, Απόστολος Μπαχαρίδης,
Το trailer της σειράς:

Δεν υπάρχουν σχόλια: