Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Η Ιωάννα εκτός τελικού!

Αυτός ήταν ένας πραγματικά μεγάλος ημιτελικός. Η δύσκολη απόφαση των κριτών άφησε την Ιωάννα εκτός μεγάλου τελικού.
Στο πιο κρίσιμο live του X FACTOR Νικόλας, "Τριημιτόνιο", Ιωάννα, "Κόκκινα Χαλιά" και Λούκας έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν για να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στους 4 και να μπορέσουν να βρεθούν στον τελικό.

Η αλήθεια είναι πως η πορεία και των 5 στο παιχνίδι που ξεκίνησε από το καλοκαίρι ήταν εντυπωσιακή και όλοι τους θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το έπαθλο, το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο που περιμένει τον νικητή. Δυστυχώς όμως εκείνη που δεν κατάφερε να πιει νερό ενώ έφτασε πολύ κοντά στην πηγή ήταν η Ιωάννα.

Η πιο μικρή σε ηλικία συμμετέχουσα στο X FACTOR αποχώρησε στον ημιτελικό και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την πολύ επιτυχημένη πορεία της στο παιχνίδι. Η ψηφοφορία του κοινού την έθεσε υποψήφια μαζί με τους "Τριημτόνιο" που για εκείνους ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν σε αυτή τη θέση. Oι κριτές σε πολύ δύσκολη θέση για μία ακόμη φορά έπρεπε να επιλέξουν ποιος θα είναι στον τελικό και ποιος θα αποχωρήσει.

Τελικά ο ρυθμιστής του X FACTOR όπως ανακηρύχτηκε ο Νίκος Μουρατίδης ήταν εκείνος που με τη δική του ψήφο έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και έτσι η πορεία της Ιωάννας στο παιχνίδι τελείωσε ενώ οι "Τριημιτόνιο" θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την νίκη στον τελικό της ερχόμενης Παρασκευής.

Δύο είναι πια οι κριτές και managers που έμειναν χωρίς ομάδα, αφού μετά τον Νίκο Μουρατίδη και ο Γιώργος Λεβέντης δεν έχει πια διαγωνιζόμενο στο παιχνίδι και έτσι θα παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό απαλλαγμένοι από το άγχος. Από την άλλη μεριά οι ομάδες της Κατερίνας Γκαγκακη και του Γιώργου Θεοφάνους ξεκινούν από το ίδιο σημείο την τελική ευθεία για να κόψουν το νήμα. Mε δύο διαγωνιζόμενους η κάθε ομάδα θα διεκδικήσουν με ίσες πιθανότητες την κατάκτηση της νίκης στο X FACTOR.

Έτσι σε έναν τελικό, που θα είναι αντρική υπόθεση, "Κόκκινα Χαλιά", Λούκας, Νικόλας και "Τριημιτόνιο" θα προσπαθήσουν να πείσουν για τελευταία φορά τον κόσμο ότι είναι οι καλύτεροι τραγουδιστές στο παιχνίδι και να κατακτήσουν την κορυφή και το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο.

Στον τελικό αποκλειστικός κριτής θα είναι ο κόσμος που θα ψηφίσει. Η μάχη θα είναι μεγάλη και έχει ήδη ξεκινήσει από το βράδυ του χθεσινού ημιτελικού αφού οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν. Η ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη και θα τελειώσει το βράδυ της επόμενης Παρασκευής κατά τη διάρκεια του τελικού. Το κοινό έχει μία ολόκληρη εβδομάδα να επιλέξει τον αγαπημένο του τραγουδιστή ή group, ψηφίζοντας είτε από το τηλέφωνο ή από το web site του X FACTOR για να αναδείξει μεγάλο νικητή εκείνον που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Στον ημιτελικό του X FACTOR εμφανίστηκαν ως guest ο Δημήτρης Κοριαλάς και η Ευρυδίκη που ξεσήκωσαν το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και η Τάμτα που τραγούδησε το αγαπημένο σε όλους "αγάπησε με", αλλά και το νέο της τραγούδι "κοίτα με" που είναι προπομπός της νέας της δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: