Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Ζέτα Μακρυπούλια - Περιμένει παιδί από τον Χρήστο Χολίδη;

Οι φήμες έλεγαν ότι είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο. Και οι δυο τους το είχαν αρνηθεί κατηγορηματικά λέγοντας ότι είναι μόνο φίλοι. Όπως ακούσαμε το μεσημέρι της Πέμπτης από την εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα του Alter, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Χρήστος Χολίδης, όχι μόνο είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες αλλά πριν λίγες εβδομάδες ανακάλυψαν ότι θα γίνουν γονείς!
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Άγγελου Πυριόχου επιβεβαιώσε και η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά, η οποία επιβεβαίωσε την είδηση μέσω κοινών τους γνωστών από τη Θεσσαλονίκη, την πόλη που ξεκίνησε ουσιαστικά την καριέρα του ως τραγουδιστής ο πρώην μπασκετμπολίστας. Η εκπομπή μάλιστα, φρόντισε να μην αποκαλύψει τα ονόματα της Ζέτας και του Χρήστου, φρόντισε όμως να τους περιγράψει με τόσες πολλές λεπτομέρειες ώστε να μην μείνει καμια αμφιβολία για την ταυτότητά τους.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Ζέτα και ο Χρήστος - για τον οποίο είχε γραφτεί παλιότερα πως είχε ένα φλερτ με τη, φίλη της Ζέτας, Ναταλία Γερμανού- σκόπευαν να το ανακοινώσουν σε ένα μήνα περίπου, ενώ μέχρι σήμερα την ευχάριστη είδηση δεν γνώριζαν ούτε οι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό Ciao, ο Χρήστος Χολίδης έχει ήδη μετακομίσει στο καινούργιο διαμέρισμα της 30χρονης ηθοποιού στη Γλυφάδα.

Αυτό που περιμένουν τώρα όλοι είναι αν η Ζέτα επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες.

yupi.gr

Σχόλιο: Λέτε να ισχύει κάτι τέτοιο; Πάντως, αν είναι αλήθεια θα γλιτώσουμε το σίριαλ "Ρέμος - Ζέτα".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

eleos!!!!!
auto einai ena psema.exoune bgei kai exoun pei oti einai mono filoi.OLA EINAI ANAKRIBIES KAI MEGALA PSEMATA!!!!
ELEOS!!!!!!!!!!!1