Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ο Σάκης στη Μόσχα με την ευχή του Δημάρχου Αθηναίων

Με την υποστήριξη του Δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, αλλά και ολόκληρου του Δήμου της Αθήνας, ο Σάκης Ρουβάς θα προσπαθήσει για το καλύτερο στον 54ο διαγωνισμό της Eurovision! Το μεσημέρι, ο Δήμαρχος δέχθηκε στο γραφείο του τον φετινό εκπρόσωπο της Ελλάδας και του δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθεια του.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε μεταξύ άλλων: "Θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλη χαρά μας να έχουμε του χρόνου στην Αθήνα, μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση. Δεν χρειάζεται να σας πω για τα οφέλη που θα έχουμε ως χώρα και ως Δήμος, γιατί τα γνωρίζετε, η προβολή θα είναι τεράστια. Το πρακτικό κομμάτι που σας αναφέρω δεν είναι καθόλου ασήμαντο. Η Eurovision είναι μια μεγάλη γιορτή και είναι πολύ ωραίο να συμμετέχουμε σε τέτοιες εκδηλώσεις. Εμείς θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον Σάκη, αλλά και γενικότερα την ΕΡΤ στην προσπάθειά της". Κλείνοντας γύρισε προς τον Σάκη Ρουβά και με χαμόγελο του τόνισε : "Το καλό που σου θέλω να γυρίσεις πίσω με την πρώτη θέση"!

Ο Δήμαρχος της Μόσχας

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ότι έχει αναπτύξει προσωπικές σχέσεις με διάφορους δημάρχους από ευρωπαϊκές πόλεις, στους οποίους σκοπεύει να μιλήσει για τον Σάκη Ρουβά και την ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό και πρώτα πρώτα στον Δήμαρχο της Μόσχας, στην πόλη του οποίου θα λάβει χώρα η Eurovision.

Σάκης Ρουβάς : "Πρέπει να είμαστε ενωμένοι"

Από την πλευρά του, ο Σάκης Ρουβάς ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αθηναίων για την πρόσκληση : "Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ο Δήμαρχος δέχθηκε να μας δει και να συμβάλει στην προσπάθειά μας. Τον ευχαριστούμε πολύ και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι".

ert

Δεν υπάρχουν σχόλια: