Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Έλενα Παπαρίζου: Στη θέση της Άννας Βίσση!

Ναι, είναι επίσημο! Μετά την αποχώρηση της Άννας Βίσση από το νυχτερινό κέντρο Θάλασσα και την άρνηση του Νίκου Βέρτη να πάρει τη θέση της, ο επιχειρηματίας Γιάννης Παπαθεοχάρης έκανε την κίνηση ματ κλείνοντας την Έλενα Παπαρίζου ! Η συμφωνία κλείστηκε πριν λίγες μέρες και οι εμφανίσεις της Έλενας θα ξεκινήσουν το Μάιο- μέχρι τα μέσα Απριλίου θα εμφανίζεται με τον Πασχάλη Τερζή στην Ιερά Οδό.

Οι εργασίες ολικής ανακαίνισης του μαγαζιού έχουν ξεκινήσει, ακολουθώντας το σχέδιο που είχε οργανωθεί για τις εμφανίσεις της Άννας Βίσση: Ο χώρος δεν θα θυμίζει πλέον μπουζούκια αλλά θα μετατραπεί σε κλαμπ, με μεγάλους καναπέδες και αρκετό χώρο για να μπορεί ο κόσμος να χορεύει. "Η Έλενα είναι ενθουσιασμένη γιατί αυτό που θα κάνει την εκφράζει απόλυτα. Ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι πρόβες. Το αποτέλεσμα θα είναι ξεσηκωτικό" λέει στενός της συνεργάτης. "Έχει περάσει πολλά αυτό το χειμώνα και όχι μόνο όσα ξέρει ο κόσμος. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, η πιο δύσκολη της ζωής της. Ευτυχώς είχε- και συνεχίζει να έχει- μεγάλη στήριξη από τους δικούς της ανθρώπους.

Τι θα κάνει όμως τον επόμενο χειμώνα; "Θα ξεκουραστεί, θα ηχογραφήσει τη νέα της δουλειά και θα κάνει κάποια ταξίδια- σίγουρα θα περάσει ένα διάστημα δίπλα στην οικογένειά της στη Σουηδία. Μετά τον Γενάρη του 2010 δεν αποκλείεται να πάρει τη θέση της Άννας Βίσση στο Αθηνών Αρένα, καθώς ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί μάλλον στο Diogenis Studio. Εντύπωση πάντως προκαλεί η απόφασή της να διακόψει τη συνεργασία της με τον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη, με το οποίο διατηρούσε τα τελευταία χρόνια τις καλύτερες σχέσεις. Πριν λίγες μέρες μάλιστα είχε κυκλοφορήσει μια φήμη που την ήθελε να συνεργάζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Ιερά Οδό την επόμενη σεζόν.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: