Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

To πρόγραμμα του promo tour του Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει το "This is our night" στην βραδιά παρουσίασης της βοσνιακής συμμετοχής, ενώ θα εμφανιστεί σε αρκετά τηλεοπτικά δίκτυα, κρατικά και ιδιωτικά (FOX TV, PINK TV, BALKAN NET) και θα δώσει συνεντεύξεις στον τοπικό Τύπο. Την Δεύτερα (2 Μαρτίου), θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Κούρκουλα, πρέσβη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Βοσνία. Την Τετάρτη (4/3), η ελληνική αποστολή θα μεταβεί στην γειτονική Σερβία και το Βελιγράδι. Ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανιστεί στο κρατικό κανάλι RTS, στην εκπομπή της Jovanna Jankovic, η οποία -μαζί με τον Zeljko Joksimovic παρουσίασε την διαγωνισμό της Eurovision το 2008, που φιλοξενήθηκε στην πόλη της.

Ο Σάκης στη Μόσχα

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανιστεί στην πόλη που θα διοργανώσει την φετινή Eurovision, τη Μόσχα. Οι Ρώσοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν το ελληνικό τραγούδι, την βραδιά του μεγάλου εθνικού τους τελικού. Στην ρωσική πρωτεύουσα, ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και θα δώσει συνεντεύξεις σε εφημερίδες και περιοδικά.

Επόμενος σταθμός, την Πέμπτη 12 Μαρτίου είναι η Κύπρος, όπου ο Έλληνας τραγουδιστής θα εμφανιστεί στην τελετή εκκίνησης του τρίτου γύρου του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC). Τελευταίος σταθμός για τον Μάρτιο είναι η Ολλανδία. Την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, ο Σάκης Ρουβάς θα επισκεφθεί την Ρουμανία (5-6/4) και την Βουλγαρία (7-8/4), ενώ στις 12 του μήνα, θα "χορέψει" τους γείτονες Τούρκους στους ρυθμούς του "This is our night". To eurovision.ert.gr θα σας ενημερώνει αν τυχόν υπάρξουν αλλαγές στις ημερομηνίες του promo tour ή προστεθούν κάποιες ακόμα χώρες στο ευρωπαϊκό ταξίδι του "This is our night".

ert

Δεν υπάρχουν σχόλια: