Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Ποια θα παρουσιάσει το X-Factor 2;


Φαίνεται πως από τώρα έχουν αρχίσει, οι συζητήσεις για το X-Factor 2, αφού ο σταθμός έχει ήδη αποφασίσει, να επιστρέψει το δημοφιλές talent show τον Οκτώβριο. Ποιος θα αντικαταστήσει όμως τον Σάκη Ρουβά; Οι φήμες λένε ότι ο ΑΝΤ1 θέλει τη Δέσποινα Βανδή, η οποία έτσι κι αλλιώς είναι το μεγαλύτερο όνομα της Heaven Music.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της Δέσποινας επιβεβαιώνουν πως έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση, αλλά η 39χρονη τραγουδίστρια θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, αφού προτεραιότητά της είναι η δισκογραφική της επιστροφή, καθώς και η αναζήτηση νυχτερινού κέντρου ή μουσικής σκηνής, για τις εμφανίσεις της τον επόμενο χειμώνα.

Την ίδια στιγμή όμως ακούγεται και το όνομα της Πέγκυς Ζήνα, η οποία έχει δηλώσει φανατική του συγκεκριμένου σόου. Επίσημη πρόταση δεν της έχει γίνει, αλλά αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα, αν στην επιτροπή παραμείνει ο Γιώργος Θεοφάνους, καθώς οι σχέσεις τους είναι επιεικώς παγωμένες. Το τρίτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό της Κέλλυς Κελεκίδου, καθώς είναι στενή φίλη του Μάκη Πουνέντη - πολλοί όμως θεωρούν ότι χρειάζεται ένα όνομα ανάλογου βεληνεκούς με αυτό του Σάκη Ρουβά. "Η αρχική επιλογή του σταθμού είναι ο Σάκης" υψηλόβαθμο τονίζει στέλεχος του ΑΝΤ1. "Αυτή τη στιγμή όμως δεν μπορεί να απαντήσει γιατί όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία του στη Eurovision. Υπάρχει όμως και άλλο θέμα: Το Σεπτέμβριο ο Σάκης θα ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα του ταινία".

Άλλη μια σκέψη που έχει περάσει από το μυαλό πολλών, είναι η Άννα Βίσση . "Θα ήταν ό,τι καλύτερο για το X-Factor" συμπληρώνει η ίδια πηγή. "Εννοείται ότι θα τη θέλαμε, γιατί είναι μεγάλη σταρ και έχει ξανακάνει τηλεόραση στο παρελθόν. Είναι πολύ αυθόρμητη μπροστά στο φακό και ο κόσμος τη λατρεύει".

Όσο για την κριτική επιτροπή, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να μην αλλάξει η σύνθεση. Ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Νίκος Μουρατίδης φαίνονται πάντως διατεθειμένοι να επαναλάβουν το ρόλο τους αν και οι σχέσεις τους είναι, πλέον, εχθρικές.

Yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: