Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Γλυκιά νυφούλα η... "Qele-Qele"!

H Sirusho παντρεύτηκε! Η 22 Μαΐων κουκλίτσα της pop έγινε νύφη του δεύτερου προέδρου της Αρμενίας! Η Sirouhi Haroutunyan (όπως βαφτίστηκε), που πέρσι στο Βελιγράδι «άλωσε» τη σκηνή της Eurovision και κατέκτησε την τέταρτη θέση με το «Qele-Qele» -μία θέση πιο κάτω από την Καλομοίρα και το «Secret Combination»- στις 6 Ιουνίου πήρε με παπά και με κουμπάρο τον Levon Kocharian, γιο του δεύτερου προέδρου της χώρας της, Robert Kocharian.

Τα media της γείτονος χώρας φιλοξένησαν το χαρμόσυνο γεγονός στα πρωτοσέλιδα με τίτλους όπως «Εγινε ο πλέον αναμενόμενος και συζητημένος γάμος στην Αρμενία!» Η «Qele-Qele» με μισομαζεμένα μαλλιά και χαλαρές μπούκλες, φορώντας ένα πριγκιπικό νυφικό με δαντέλα, κεντημένο στο χέρι, ασορτί με μακρύ πέπλο, έφτασε στην παλαιά εκκλησία Sourb Gayane στο Etchmiadzin, όπου τελέστηκε το μυστήριο. Εκατοντάδες φαν της είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο για να τη δουν νυφούλα. Με το που έφτασε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, την πλησίασαν και τη χειροκρότησαν. Δίπλα της ήταν η μαμά της, η τραγουδίστρια Suzan Margarian και ο μπαμπάς της, ο γνωστός ηθοποιός στην Αρμενία Hrachia Haroutunyan. Ο γαμπρός, φορώντας κοστούμι, γιλέκο και σατινέ γραβάτα, στεκόταν δίπλα στον πατέρα και τη μητέρα του, Bella και χαμογελούσε σαν παιδί όση ώρα περίμενε τη νύφη.

Ολοι μαζί συνόδεψαν την απαστράπτουσα Sirusho στην εκκλησία. Ποτέ πριν, σύμφωνα με τα ταμπλόιντ της Αρμενίας, δεν είχαν συγκεντρωθεί σε γάμο τόσες πολλές προσωπικότητες της χώρας. Ανάμεσά τους ήταν ο νυν πρόεδρος της χώρας Serge Sargsian και πολλές διασημότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως η τραγουδίστρια Zaruhi Babayan και ο ερμηνευτής Razmik Amyan. Το ζευγάρι, που έχει σχέση εδώ και πολύ καιρό, εξήλθε από την εκκλησία με τον Levon να κρατάει αγκαζέ τη γυναίκα της ζωής του. Ακολούθησε glamorous γαμήλια δεξίωση σ' ένα από τα πιο πολυτελή εστιατόρια της χώρας, το «Ojakh».

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: